Την ώρα που η Marvel Studios προσπαθεί να κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες για τα project της, ο Hugh Jackman φαίνεται πώς αποκάλυψε τον τίτλο της 3ης ταινίας του Deadpool.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε ο Jackman στο Twitter μιλάει για την χρονιά που έρχεται και την ταινία «Spirited» που παίζει ο Ryan Reynolds, συμπρωταγωνιστής του στο Deadpool 3. Σε ένα σημείο όμως αναφέρεται στην πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel λέγοντας ότι «θα πρέπει να περάσω έναν ολόκληρο χρόνο με αυτόν γυρίζοντας το Wolverine and Deadpool». Από εκεί πιάστηκαν οι fans από κάτω στα σχόλια και έπιασαν τη γκάφα του Jackman καθώς για πρώτη φορά δεν αναφέρθηκε σε αυτό ως «Deadpool 3».

Από τον χορό δεν έλειψε ο Reynolds που απάντησε στον Jackman με πληρωμένη ατάκα του χαρακτήρα του Wolverine. Για να το καλύψει πιθανώς η στιχομυθία μεταξύ τους συνεχίστηκε και ο Jackman έγραψε «Πιασάρικο δεν είναι;».

Την ώρα που πολλοί κάνουν λόγο για γκάφα του ηθοποιού, υπάρχουν και φωνές που κάνουν λόγο για «στημένο σκηνικό» για να δουν τις αντιδράσεις του κοινού καθώς όλοι θυμούνται πώς έγινε η ανακοίνωση για την επιστροφή του Wolverine στη νέα ταινία του Deadpool.

Υπενθυμίζεται ότι τo Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2024.