Ο Χιού Τζάκμαν θα επιστρέψει στο ρόλο του Wolverine στην ταινία «Deadpool 3», όπως αποκάλυψε ο Ράιαν Ρέινολντς, ο ηθοποιός που υποδύεται τον αθυρόστομο υπερήρωα της Marvel σε βίντεο που ανάρτησε στα social media κι έγινε viral. Επιπλέον, η πολυαναμενόμενη ταινία έχει και ημερομηνία που θα βγει στις αίθουσες: 6 Σεπτεμβρίου 2024.

«Γεια σε όλους (…). Το τελευταίο διάστημα εργαζόμαστε πολύ σκληρά πάνω στη νέα ταινία του Deadpool», είπε αρχικά ο σταρ του Χόλιγουντ στο βίντεο και συνέχισε: «Έπρεπε να ψάξω πολύ καλά στην ψυχή για αυτή την ταινία. Η πρώτη εμφάνιση του (σ.σ. Deadpool) στο Marvel Universe προφανώς και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο χαρακτήρα, να βρούμε νέο βάθος, να δώσουμε νέο κίνητρο και νόημα. Κάθε ταινία Deadpool θα πρέπει να ξεχωρίζει. Είναι μια μεγάλη πρόκληση που με ανάγκασε να ψάξω βαθιά. Και… δεν έχω τίποτα. Ναι, είμαι εντελώς άδειος. Αλλά είχαμε μια ιδέα…».

Και τότε έριξε τη… «βόμβα». «Εϊ Χιού (σ.σ. Τζάκμαν), θέλεις να παίξεις τον Wolverine ακόμη μια φορά;», ρώτησε ο Ρέινολντς τον Τζάκμαν καθώς εκείνος περνούσε από πίσω του και ανέβαινε μια σκάλα τρώγοντας ένα μήλο. «Ναι, φυσικά Ράιαν», απάντησε ο Τζάκμαν.

Στο βίντεο, όπου υπογραμμίζεται η κωμική φλέβα του Ράιαν Ρέινολντς και ο αυτοσαρκασμός που χαρακτηρίζει τον Deadpool, ξεχωρίζει και η μουσική υπόκρουση στο τέλος. Το κλιπ κλείνει με το τραγούδι «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον, μονάχα που στους υπότιτλους το «you» γίνεται «Hugh (σ.σ. Χιού)».

Αυτό που έχει… τρελάνει τους fans του franchise, του Wolverine και του Marvel Universe κι έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σενάρια στις πρώτες ώρες μετά την αποκάλυψη είναι το φινάλε καθώς το logo του Deadpool γίνεται κομμάτια από τα νύχια του Wolverine.