Οι Showrunners της σειράς υπόσχονται πως έρχεται μια σεζόν πιο πιστή στον κόσμο που δημιούργησε ο Tolkien. Όπως σημειώνει το Lordoftheseries.gr η 1η σεζόν του Rings of Power παρουσίασε κάποια πράγματα πολύ πιο διαφορετικά από ότι περίμεναν οι φανατικοί του Tolkien. Η 2η σεζόν όμως φαίνεται πως θα ακολουθήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα γραπτά του Tolkien.

Σε συνέντευξη τους με το The Hollywood Reporter οι Showrunners της σειράς J.D.Payne και Patrick Mckay μίλησαν για τα σχέδια τους για την 2η σεζόν της σειράς. Διαβάστε όσα είχαν να πουν παρακάτω:

Payne: Η πρώτη σεζόν ξεκινάει με το ποια είναι η Galadriel, από πού προέρχεται, πόσο έχει υποφέρει, τι την καθοδηγεί, και θα κάνουμε το ίδιο με τον Sauron στην 2η σεζόν. Θα καλύψουμε όλα τα χαμένα κομμάτια.

McKay: Ο Sauron τώρα μπορεί να είναι ο Sauron. Όπως ο Tony Soprano η ο Walter White. Είναι κακός αλλά περίπλοκα κακός. Νιώσαμε πως αν παρουσιάζαμε αυτό στην 1η σεζόν θα επισκίαζε όλα τα άλλα. Όποτε η 1η σεζόν είναι σαν το ‘Batman Begins’ και το ‘The Dark Knight’ είναι η επόμενη ταινία με τον Sauron να κυκλοφορεί ελεύθερος. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Η 2η σεζόν έχει canon ιστορία. Θα υπάρξουν θεατές που θα λένε “Αυτή είναι μια ιστορία που ελπίζαμε να δούμε στην 1η σεζόν” και θα τους την δώσουμε στην 2η.

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ήδη έχουν ξεκινήσει.