Στις 18 Αυγούστου βγήκε το πρώτο επεισόδιο από την αναμενόμενη σειρά του Disney+ SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW.

Στο παρακάτω κείμενο η συντακτική ομάδα του Lordoftheseries.gr μας παρουσιάζει την άποψη της για την πρεμιέρα.

«Το πρώτο επεισόδιο είχε ενδιαφέρον από την άποψη πως ήταν μεν ένα origin της She-hulk αλλά χωρίς αργή υπόθεση, μας έδειξε γρήγορα τα σημαντικά χωρίς να κουράζει. Ακόμα ένα καλό ήταν πως μας έδειξε επίσης την Jennifer Walters ως δικηγόρο και μας προετοίμασε για τα νέα επεισόδια που έρχονται ως Jennifer Walters / She-Hulk : Attorney at Law.

Η Kat Coiro σκηνοθετικά απεικόνισε άρτια τις σκηνές της μεταμόρφωσης σε She-Hulk. Οι σκηνές ως σκηνοθεσία που είχαν περισσότερο ενδιαφέρον ήταν όλες εκείνες στο σπίτι του Bruce από την εκπαίδευση μέχρι και γενικά όλη την αλληλεπίδραση των ξαδελφών .

Η σκηνή με την μάχη μεταξύ Hulk και She-Hulk είχε αρκετό ενδιαφέρον και πλάκα . Η μικρή μάχη στο δικαστήριο δεν είχε κάτι ενδιαφέρον αν και μας έφερε σε πρώτη επαφή με την Titania, τον χαρακτήρα της Jameela Jamil. Σχετικά με τα CGI της σειράς φαίνονται ότι έχουν βελτιωθεί πολύ αλλά ακόμα υπάρχει ένα μικρό ζήτημα εκεί.

Το πρώτο επεισόδιο ήταν αστείο, είχε αρκετό χιούμορ. Βέβαια αυτό ισορροπούσε ωραία μεταξύ σοβαρού (ειδικά αναφορές σε Tony, Natasha καθώς και κοινωνικά ζητήματα που έθιξε το επεισόδιο μέσα από την Jen) και αστείου. Επίσης, η σειρά είναι απολαυστική να την βλέπεις, σχεδόν καθόλου βαριά και περνάς σχετικά ευχάριστα την ώρα σου.

Η Tatiana Maslany είχε δύσκολο έργο , έπρεπε να προσαρμοστεί σε δύο σώματα, αυτό της δικηγόρου Jennifer και αυτό της She-Hulk και τα κατάφερε πολύ καλά. Ως θεατής όταν βλέπεις την Jennifer/She-Hulk μπορείς να γελάσεις μαζί της, να της συμπαρασταθείς, να την υποστηρίξεις και να συμφωνήσεις μαζί της. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο ειδικά από το πρώτο επεισόδιο. Για τον Mark Ruffalo δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, είναι ο Bruce Banner/Hulk που αγαπάμε».