Με το Netflix να έχει αρχίσει τις μαζικές ακυρώσεις σειρών, έχοντας παράλληλα χάσει και πολλούς συνδρομητές, οι οποίοι φαίνεται ότι είναι απογοητευμένοι με τον τρόπο που το Netflix διαχειρίζεται την όλη κατάσταση.

Το lordoftheseries.gr έκανε μία μικρή αναδρομή και θυμήθηκε τις αγαπημένες σειρές του κοινού, που το Netflix τόλμησε να ακυρώσει:

1. Sense8 (2015-2018)

Το Sense8 ήταν μία ιδιαίτερη σειρά η οποία αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Οχτώ άτομα άγνωστα μεταξύ τους με διαφορετικές ιδεολογίες και χαρακτήρες από διαφορετικές μεριές του πλανήτη ενώνονται τηλεπαθητικά στην τηλεοπτική σειρά που μας χάρισαν οι αδερφές Wachowski. Η σειρά διήρκησε 2 σεζόν και αποτελείται από συνολικά 24 επεισόδια αλλά και μία ταινία, η οποία έδωσε ένα πιο ολοκληρωμένο τέλος στην σειρά.

2, Daredevil (2015-2018)

Το Daredevil είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγάλει η Marvel και η ακύρωση της σειράς το 2018 σόκαρε τους φαν. Αν και το Disney+ έχει σχέδια για να κάνει ένα reboot της σειράς, η αρχική σειρά που προβλήθηκε μέσα από το Netflix ήταν το κάτι άλλο και δύσκολα θα επαναληφθεί! Η σειρά αποτελείται από 39 επεισόδια και συνολικά 3 σεζόν!

3. Santa Clarita Diet (2017-2019)

Το Santa Clarita Diet ήταν μία ζόμπι κωμωδία αρκετά απολαυστική και σίγουρα μία ευχάριστη σειρά για να δεις χαλαρά. Μπορεί να μην ήταν μία τέλεια σειρά αλλά η χημεία των Drew Barrymore και Timothy Olyphant, η αστείες ατάκες αλλά και η ξεκαρδιστική υπόθεση της σειράς ήταν αρκετά για να συνεχίσει η σειρά, η οποία ακυρώθηκε μετά από 3 σεζόν και συνολικά 30 επεισόδια.

4. Τhe OA (2016-2019)

Το The OA ήταν μία ακόμη σειρά που κέρδισε το κοινό με την ξεχωριστή αισθητική της, την πλοκή της αλλά και τις ερμηνείες. Οι Brit Marling και Zal Batmanglij δημιούργησαν μία υπερφυσική σειρά, η οποία μας ταξίδεψε σε άλλες διαστάσεις και παράλληλα μας άφησε σε ένα μεγάλο cliffhanger! Η σειρά διήρκησε 2 σεζόν και συνολικά 16 επεισόδια.

5. Chilling Adventures of Sabrina (2018-2020)

Άλλη μία αγαπημένη σειρά του κοινού, η Σαμπρίνα ήταν μία από τις ακυρώσεις που δεν περιμέναμε επίσης. Αν και ο χαρακτήρας της Σαμπρίνα συνεχίζει να εμφανίζεται σε κάποια επεισόδια του Riverdale, μας λείπει και το υπόλοιπο καστ της σειράς! Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 4 μέρη και συνολικά 36 επεισόδια.