Τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν της θρυλικής σειράς The Walking Dead ολοκληρώθηκαν και η συγκίνηση δεν κρύβεται.

Όπως γράφει το Lordoftheseries.gr μετά απο 12 χρόνια επιτυχίας το The Walking Dead έρχεται στο τέλος του και όλοι νιώθουμε το κενό του πριν καν αυτό ολοκληρωθεί. 30 Μαρτίου ήταν η τελευταία ημέρα των γυρισμάτων της σειράς και Cast και συντελεστές γέμισαν το διαδίκτυο με φωτογραφίες και βίντεο αποχαιρετισμών για την σειρά που ήταν η οικογένεια τους εδω και πολύ καιρό.

Ανέκαθεν το Cast ηταν πολύ κοντά με το κοινό του εξου και το #TWDFAMILY έτσι η συγκίνηση εύκολα μεταφέρεται και σε εμάς! Ο Greg Nicotero παραγωγός, σκηνοθέτης και make up artist της σειράς μοιράστηκε ενα βίντεο με το κοινό όπου αποχαιρετά την σειρά μαζί με τον πρωταγωνιστή της Norman Reedus!

Ο Nicotero θα σφραγίσει την σειρά με το σκηνοθετικό του ταλέντο καθώς έχει αναλάβει την σκηνοθεσία για το Finale της σειράς, έτσι το οπτικό κομμάτι έχει ήδη εξασφαλιστεί πως θα είναι μοναδικό!

Εμεις για την ώρα έχουμε μπροστά μας αλλά 9 επεισόδια μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς. Έπειτα το Franchise θα συνεχίσει να επεκτείνεται με διάφορα Spinoffs.Βασικό ενδιαφέρον αποτελεί το Spinoff Carol Daryl και το Isle of The Dead με Negan και Maggie. Ελπίζουμε να ισχύουν και να μην είναι παραπλανητικά! Για την ώρα ευχαριστούμε το Cast και όσους αποτέλεσαν μέρος αυτής της σειράς για όσα μας έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής για μια σειρά που αγαπήθηκε, μισήθηκε, συζητήθηκε και χωρίς αμφιβολία θα αφήσει τηλεοπτική ιστορία.