Αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του all day bar-restaurant Ιστιοπλοϊκός στον Πειραιά; Η απάντηση έρχεται εύκολα, αν αναλογιστεί κανείς την προνομιακή τοποθεσία του δίπλα ακριβώς στη θάλασσα και την εκπληκτική θέα που προσφέρει στο Μικρολίμανο. Σε όλα αυτά συμπληρώστε το εξυπηρετικό σέρβις και τη φιλική ατμόσφαιρα και το παζλ έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ιστιοπλοϊκός, λοιπόν, αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό, ενώ διαθέτει ξεχωριστό χώρο εστιατορίου και bar. Έχοντας την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, θα απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας σε ένα προσεγμένο περιβάλλον -καιρού επιτρέποντος λούζεται από τις ακτίνες του ήλιου- και θα ζήσετε πραγματικά αξέχαστες στιγμές.

Όσοι το επιλέξετε για φαγητό, γνωρίζετε ότι οι προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας πρωταγωνιστούν στον κατάλογό του, ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με εδέσματα όπως λαβράκι καρπάτσιο, ριζότο σουπιάς, λιγκουίνι θαλασσινών, φρέσκα ψάρια και πιάτα με βάση το κρέας.

Tip: Ο χώρος προσφέρεται για τη διοργάνωση εταιρικών events και κοινωνικών εκδηλώσεων. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται και live events.

Info
Καθημερινά: από τις 09.00, 10.00-01.00 (κουζίνα)
Τιμές: Από 30 ευρώ/άτομο, 3,90 ευρώ (cappuccino), 6 ευρώ (ποτό)

Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς
Τηλ. 210 4134084
[email protected]
www.istioploikos.gr
www.facebook.com/Istioploikos.Omilos.Peiraia

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!