Από τα μέσα Ιουλίου του 2014, η Γλυφάδα απέκτησε το δικό της αυθεντικό asian street food spot στην πλατεία Εσπερίδων. Ο λόγος για το Momo, το οποίο διακρίνεται για τον pop αισθητικής χώρο και τις παραδοσιακές ασιατικές προτάσεις του, που έχουν μοντέρνες επιρροές και παρασκευάζονται με τον πατροπαράδοτο τρόπο από δύο Ασιάτες σεφ.

Οι γαστρονομικές δημιουργίες του ετοιμάζονται με υψηλής ποιότητας, φρέσκες πρώτες ύλες τη στιγμή της παραγγελίας σας, φέρνοντας τα πιάτα ζεστά και γευστικά στο τραπέζι (διαθέτει όροφο και εξωτερικό χώρο) ή τον προσωπικό σας χώρο. Δυνατό ατού του αποτελεί η value for money φιλοσοφία του.

Από τις προτάσεις του καταλόγου ξεχωρίζουν το τραγανό -παρ’ όλα αυτά ζουμερό- τηγανητό κοτόπουλο με διπλό κουρκούτι, οι «pop corn» γαρίδες tempura, το μοσχάρι yakiniku, η πατατοκροκέτα με κομματάκια κιμά και σος σόγιας, το ramen (special παραδοσιακό πιάτο, κάτι σαν τη δική μας σούπα, αλλά με noodles και κρέας), καθώς και η πράσινη σαλάτα με ταχίνι, σιρόπι βανίλιας και λάδι τρούφας.

Tip: Σερβίρει διαφορετικό πιάτο ημέρας καθημερινά. Διαθέτει υπηρεσία delivery από τις 13.00-00.00.

Info:
Τρίτη-Κυριακή: 13.00-01.00
Τιμές: από 12 ευρώ/ άτομο

Αρτέμιδος 1, Γλυφάδα
Τηλ. 210 8942114
www.momo.com.gr
www.facebook.com/momo.glyfada

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!