Tα πρώτα τρία επεισόδια από τα οκτώ συνολικά, της σειράς της Hulu «Nine Perfect Strangers» δόθηκαν στη δημοσιότητα, δίνοντας μια πρώτη εικόνα για όσα θα δούμε στη συνέχεια εκτός απρόοπτων ανατροπών.

Ήδη από τον τίτλο της σειράς έχουμε να κάνουμε με εννιά χαρακτήρες, ουσιαστικά εννιά ασθενείς που πλήρωσαν πλουσιοπάροχη συνδρομή για να μεταβούν σε ένα κέντρο ψυχικής αποθεραπείας με στόχο την μεταμόρφωση τους, το οποίο διευθύνετε από την Masha(Nicole Kidman), μια Ρωσίδα γκουρού του είδους και το βοηθητικό της team.

Θα γνωρίσουμε την οικογένεια Marconi, η οποία αποτελείτε από τους πρώτους 3 ασθενείς – πατέρας, μητέρα, κόρη – οι οποίοι προσπαθούν να συνέλθουν από μια μεγάλη οικογενειακή απώλεια, θα γνωρίσουμε την Francis, μια ρομαντική συγγραφέα η οποία πρόσφατα έπεσε θύμα εξαπάτησης από μια online σχέση, ο Tony ένας μυστήριος πρώην αθλητής όπου παλεύει να ξεπεράσει τον εθισμό του σε χάπια, το νεόνυμφο ζευγάρι Jessica και Ben οι οποίοι είναι εκατομμυριούχοι από λοταρία, η Carmel μια χωρισμένη γυναίκα με σοβαρά θέματα διαχείρισης θυμού, και τέλος τον Lars, έναν πρόσφατα χωρισμένο gay άντρα ο οποίος αποτελεί μυστήριο μέχρι στιγμής.

Υπάρχουν πολλά backstories των χαρακτήρων, τα οποία βγάζουν εγωιστικό χαρακτήρα, και αυτό είναι κάτι που η Masha με τις μεθόδους της, οι οποίες δεν δείχνει ακόμη να είναι ξεχωριστές, βγάζουν κάτι σκοτεινό για το οποίο θα μάθουμε στη συνέχεια, καθώς και η ίδια έχει ένοχο παρελθόν.

Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και στο προσωπικό της επιτελείο, Delilah και Yao, οι οποίο βρίσκονται σε σχέση μεταξύ τους.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Η σειρά γενικά έχει ένοχες αποκαλύψεις από το παρελθόν, γυμνό και ναρκωτικά, και οι δημιουργοί προσπαθούν να τα χωρέσουν όλα μέσα σε οκτώ επεισόδια χωρίς να γίνουν κουραστικοί και μπερδεμένοι.

Οι διάλογοι πλατιάζουν, το σενάριο ακόμη δεν δείχνει κάτι εξεζητημένο, και η μεγάλη star της σειράς Nicole Kidman σε θέση καπετάνιου, δεν δείχνει να πείθει ούτε για το ότι μπορεί να αντέξει το βάρος του καραβιού που οδηγεί, αλλά και να αποτυπώσει μεγάλη ερμηνεία.

Η συνέχεια θα ακολουθήσει τις επόμενες 5 εβδομάδες.