Το Massive Story μετά από 8 συνεχόμενα sold out events και την τεράστια επιτυχία της εμφάνισης του Martin Garrix για πρώτη φορά στην Αθήνα, επιστρέφει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην Πειραιώς 130.

Στο πρώην W, το χώρο που πέρσι φιλοξένησε σε δυο εκπληκτικές εμφανίσεις, τούς Jay Hardway και Thomas Newson, αναμένεται μια απίστευτη βραδιά για τους φαν της EDM στην Ελλάδα.

Στα decks αυτή τη φορά θα βρίσκονται δυο απ τους καλύτερους έλληνες DJ’s, Mossel και Agent Greg με guest act τις εκρηκτικές Duo Diamonds. Support acts: Instamix και Levianth.

Η Skull Productions θα αναλάβει να παρουσιάσει ένα μοναδικό για την ιστορία του χώρου οπτικοακουστικό θέαμα, με πληθώρα σκηνικών εφέ, special acts και led wall light show που κόβει την ανάσα.

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται για να μας ξεσηκώσει!

Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε τραπέζι, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6983470016 ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό στο Facebook του Massive Story.

Προπώληση γίνεται στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ianos και Seven Spots, καθώς και στο viva.gr.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Massive Story στο Facebook, τη σελίδα της εκδήλωσης, καθώς και το λογαριασμό της Skull Productions.