Sex/Life τη λένε και είναι η νέα σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει ήδη σφοδρές αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα για το προκλητικό περιεχόμενο και το ακόμα προκλητικότερο ίσως μήνυμά της.

Netflix: Έρχεται η «καυτή» νέα σειρά που προκαλεί αντιδράσεις

Βασισμένη στο επίσης σκανδαλώδες μυθιστόρημα «44 Chapters About 4 Men», η νέα σειρά του Netflix παρουσιάζει τη Σάρα Σάχι ως μια ξαναμμένη νοικοκυρά που προσπαθεί να ισορροπήσει.

Θέλει δηλαδή να είναι ταγμένη σύζυγος και μαμά, αναπολεί όμως τις ξέφρενες μέρες του παρελθόντος της. Και μερικές τέτοιες είχε ζήσει με έναν τύπο (Άνταμ Ντίμος), ο οποίος επιστρέφει για ένα ερωτικό τρίγωνο επικών προδιαγραφών.

Το Sex/Life εξερευνεί τον πόθο και τη λαγνεία από τη γυναικεία σκοπιά, μόνο που το κάνει με τρόπο τραχύ και άμεσο, όπως την κατηγορούν.

Η γυναικεία σεξουαλικότητα τίθεται σε πρώτο πρόσωπο εδώ, αφήνοντας σεμνοτυφίες και κοινωνικές νόρμες.

Είναι γεμάτη από σκηνές σεξ, ρομάντζο αλλά και σκάνδαλα και έρχεται την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, να βάλει φωτιά στις νύχτες μας.

Μόνο που από την ανακοίνωσή της ακόμα, η σειρά προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα, καθώς κάποιοι θεωρούν πως εξωραΐζει τη συζυγική απιστία.

Ήδη από το τρέιλερ, πύρινες συζητήσεις και διαξιφισμοί έχουν ξεσπάσει στα social media, καθώς «κανονικοποιεί την απιστία», όπως γράφουν χαρακτηριστικά.

Το Sex/Life διχάζει το κοινό πριν από την προβολή του, κάνοντας επαρκή ντόρο για να μπει στα ραντάρ πολλών.

«Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της», μας λέει το Netflix για τη σειρά που έρχεται ολοταχώς να μιλήσει για τη σεξουαλικότητα από την πλευρά της γυναίκας…