Για το αμφιλεγόμενο θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Batman πήρε θέση ο Βαλ Κίλμερ, υπαινισσόμενος πως o μασκοφόρος εκδικητής δεν λέει ποτέ όχι σε ευκαιρίες για… στοματικό έρωτα.

Ο Βαλ Κίλμερ έπαιξε στο «Batman Forever» του 1995, έχοντας στο πλευρό του τη Νικόλ Κίντμαν ως Catwoman.

Ένα tweet του Βαλ Κίλμερ, που έγινε viral φυσικά, έφτασε για να ρίξει λάδι στη φωτιά που μαίνεται αυτές τις μέρες.

«Το κάνει ή δεν το κάνει;», ρώτησε ρητορικά ο 61χρονος ηθοποιός, ανεβάζοντας ένα GIF με τον Batman να λέει στη Νικόλ Κίντμαν «θα μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε, θα φέρω το κρασί».

Η σεξουαλική ένταση μεταξύ τους ήταν γνωστή στα γυρίσματα της ταινίας.

Αυτό που έκανε ο Κίλμερ ήταν να απαντήσει στο θέμα που έχει ανακύψει με τους δημιουργούς της Χάρλεϊ Κουίν, ένα spinoff κινουμένων σχεδίων με τη γνωστή φίλη του Τζόκερ, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι η DC τους ανάγκασε να κόψουν μια σκηνή όπου ο Batman έκανε στοματικό έρωτα στην Catwoman.

«Οι ήρωες δεν το κάνουν αυτό», του είπαν, όπως εξήγησε η Justin Halpern, παραγωγός της σειράς του HBO Max, «η DC είπε ‘‘δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εννοείται πως δεν μπορείτε’’».

Το σχόλιο του Κίλμερ προκάλεσε πανδαιμόνιο στα κοινωνικά μέσα, αν και τα περισσότερα σχόλια στο post του παραείναι «πικάντικα» για να συζητηθούν…