Το Stranger Things βρίσκεται σε στάδιο γυρισμάτων για την τέταρτη σεζόν του.

Από τα teasers και μόνο έχουμε μάθει ότι ένα κομμάτι του νέου κύκλου θα περιστραφεί γύρω από την Έντεκα (Millie Bobby Brown), τη βλέπουμε στο εργαστήριο όπου ανέπτυξε τις δυνάμεις της.

Ό,τι κι αν συμβεί λοιπόν στα νέα επεισόδια, η Έντεκα θα είναι μεγάλο μέρος τους. Μόνο που αυτό δεν είναι το μόνο που ξέρουμε πια…

Stranger Things: Εικόνες από τα παρασκήνια ανατρέπουν τα πάντα στον 4ο κύκλο

Όπως είπαμε, ακολουθούν πιθανά spoilers για τον τέταρτο κύκλο, οπότε αν δεν θέλεις να ξέρεις τίποτα για τα νέα επεισόδια, κάπου εδώ είναι μια καλή στιγμή να φύγεις από αυτό το θέμα.

Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο που εξασφάλισε το Page Six από τα γυρίσματα του Stranger Things υποδεικνύουν ότι η Έντεκα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Βλέπουμε δηλαδή τραυματιοφορείς να τη μεταφέρουν πάνω σε φορείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Page Six, οι διασώστες την έβγαλαν (την κούκλα που παίζει εδώ την Έντεκα) από φλεγόμενο κτίριο. Στη σκηνή υπάρχουν αστυνομικοί και πυροσβέστες του Χόκινς της Ιντιάνα, αλλά και δημοσιογραφικά συνεργεία.

Δεν ξέρουμε ακόμα τι, αλλά κάτι μεγάλο και τραγικό έχει συμβεί. Η Έντεκα φαίνεται πάντως τραυματισμένη στη νέα σεζόν.

Υπομονή ως το 2022 για να μάθουμε τι έχει ακριβώς συμβεί

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.