Όπως γνωρίζουν πια όλοι οι φαν, το Elite επιστρέφει στο Netflix για τον τέταρτο κύκλο του αυτή την Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, και όλοι ετοιμάζονται για τα νέα επεισόδια.

Με μερικές μόνο μέρες να μας χωρίζουν από τη νέα σχολική χρονιά στο Las Encinas, για να δούμε τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής για τον πολυθρύλητο τέταρτο κύκλο του Elite.

Elite: Τι πρέπει να ξέρεις πριν από την πρεμιέρα της 4ης σεζόν

Όλα τα επεισόδια καταφτάνουν με τη μία λοιπόν στις 18 Ιουνίου, προσφέροντας ένα πολύ καλό binge-watch για το Σαββατοκύριακο.

Τι θα φέρει όμως η τέταρτη σεζόν στις βαλίτσες της; Καινούριο διευθυντή στο σχολείο, πρώτα απ’ όλα. Και μαζί του θα έρθουν και τα έφηβα παιδιά του στο Las Encinas, προκαλώντας νέες περιπέτειες.

Ο νέος διευθυντής θέλει να δώσει ένα τέλος στα προβλήματα των παλιότερων ετών, προσδοκώντας να ξανακάνει το σχολείο έναν τόπο… καλοσύνης. Μόνο που αυτό ευκολότερα το λες παρά το κάνεις.

Ταυτόχρονα, τα νέα πρόσωπα δεν θα φέρουν μόνο νέους μπελάδες, αλλά και καινούριους πειρασμούς. Αλλά και νέες ζήλιες και μεγαλύτερη δυσπιστία στην παρέα.

Μπορεί για την ώρα να μην έχουμε ιδέα για την καινούρια πλοκή του τέταρτου κύκλου, καθώς το τρέιλερ απέφυγε να μιλήσει για την υπόθεση, μπορεί όμως να υπάρξει Elite χωρίς φόνο;

Τι γίνεται με τη Νάντια και την Κάρλα

Όπως έχει γίνει γνωστό, πολλοί από τους αγαπημένους χαρακτήρες του Elite δεν θα επιστρέψουν στην τέταρτη σεζόν και δυστυχώς αναμένεται και η Κάρλα να μην είναι παρούσα στον νέο κύκλο.

Η εκρηκτική ξανθιά (Ester Exposito) δεν θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια, καθώς αποφοίτησε από το Las Encinas, όπως έκαναν και οι Νάντια και Λου.

Ο μόνος που μπορεί να την πείσει να επιστρέψει στη γενέτειρά της είναι ο Σαμουέλ, αν και αυτό ακόμα μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να διαδραματιστεί στην οθόνη.

Η Κάρλα θα λείψει πολύ, δεν θα είναι όμως η μόνη που δεν θα παίξει στον νέο κύκλο. Το ίδιο θα κάνει και η Νάντια, η οποία είδε όλους τους στόχους της να επιτυγχάνονται στην τρίτη σεζόν και δεν έχει λόγο να γυρίσει στη σειρά. Αποφοίτησε κι αυτή από το Las Encinas και είναι ώρα να την αποχαιρετίσουμε οριστικά.

Το Netflix επιβεβαίωσε νωρίτερα το 2021 ότι το μισό από το βασικό cast της σειράς δεν θα παίξει στον τέταρτο κύκλο. Και μεταξύ αυτών ήταν και η Νάντια (Mina El Hammani).