Είναι μια από τις «καυτές» φετινές πρεμιέρες και έρχεται ολοταχώς στις 18 Ιουνίου, φέρνοντας χαμόγελα και αγαλλίαση στα εκατομμύρια των fans.

Ο τέταρτος κύκλος φέρνει νέα επεισόδια, φέρνει όμως και ανατροπές στο cast της σειράς, όχι όμως και στα δράματα που εκτυλίσσονται στο θρυλικό πια Las Encinas.

Όλοι καρδιοχτυπούσαν για τον νέο κύκλο, καθώς χρόνος πολύς πέρασε από το τέλος της τρίτης σεζόν, η οποία αποβιβάστηκε στην πλατφόρμα τον Μάρτιο του 2020.

Στο teaser trailer του Netflix είδαμε πάντως ότι οι βασικοί ηθοποιοί παραμένουν, πλαισιώνονται όμως από 4 νέα πρόσωπα. Έτσι έληξε εξάλλου και ο τρίτος κύκλος, με νέα σχολιαρόπαιδα να καταφτάνουν στο λύκειο.

Οι Ιτσάν Εσκαμίγια και Μιγκέλ Μπερναρντέου επιστρέφουν ξανά για την τέταρτη σεζόν, όχι όμως και η Ντάνα Πάολα.

Σημαντική αλλαγή θα είναι και ο νέος διευθυντής του Las Encinas, μαζί με τα τρία του παιδιά, τα οποία πλάι σε μερικά ακόμα θα προσπαθήσουν να σώσουν το καλό όνομα και τη φήμη του σχολείου.

Ό,τι κι αν γίνει πάντως στον 4ο κύκλο, κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και η σειρά πήρε το πράσινο φως και για 5η σεζόν. Την οποία αναμένουν οι περισσότεροι μέσα στο 2022.

Το Elite έχει μάλιστα τη μοναδική ικανότητα να σου ραγίζει την καρδιά όταν σου παίρνει τους αγαπημένους σου χαρακτήρες, αντισταθμίζοντάς το ωστόσο με εξαιρετικά νέα πρόσωπα που δεν χορταίνεις να βλέπεις.

Κι αν έφυγαν πολλοί στο τέλος του τρίτου κύκλου για το πανεπιστήμιο, είναι σίγουρο πως θα έρθουν καινούριοι και πιθανότατα εξίσου ενδιαφέροντες τύποι.