Το πολυαναμενόμενο reunion των Friends προβλήθηκε και στην Ελλάδα, προκαλώντας συγκίνηση στους λάτρεις της σειράς – φαινόμενο. Πριν από λίγο καιρό, ο σκηνοθέτης Μπεν Ουίνστον αποκάλυψε μια γκάφα της παραγωγής, η οποία λίγο έλειψε να καταστρέψει τη συγκινητική συνάντηση των πρωταγωνιστών.

Οι πρωταγωνιστές Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι επανενώθηκαν on air για πρώτη φορά μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς το 2004.

Ο Ουίνστον εξήγησε στους Times ότι ήθελε η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών να γίνει στο σκηνικό της σειράς στα στούντιο της Warner Bros στην Καλιφόρνια, προκειμένου η συναισθηματική φόρτιση να είναι μεγαλύτερη.

Όμως συνάντησε προβλήματα όταν τα έξι τρέιλερ των πρωταγωνιστών τοποθετήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, κάτι που σήμαινε ότι ήταν πολύ πιθανό να δουν ο ένας τον άλλον πριν από την επίσημη επανένωση on camera.

«Ήμουν τόσο εκνευρισμένος. Το νόημα του σόου ήταν ότι δεν είχαν δει ο ένας τον άλλον. Αλλά ήταν πολύ αργά να τα μετακινήσουμε», είπε.

Αντί να μεταφέρουν τα τρέιλερ, ωστόσο, η ομάδα της παραγωγής άρχισε να στήνει «τέντες», για να βεβαιωθεί ότι οι ηθοποιοί δεν θα συναντηθούν. «Φτιάξαμε τέντες γύρω από τις πόρτες τους. Και έστειλα μήνυμα και στους έξι και τους είπα: “Ξέρω ότι θέλετε να δείτε ο ένας τον άλλον αλλά σας εκλιπαρώ: Σας παρακαλώ μείνετε στο καμαρίνι σας μέχρι να σας φωνάξουν. Θέλω πραγματικά να καταγράψω τη στιγμή”».

Οι πρωταγωνιστές άρχισαν τότε να τον πειράζουν, λέγοντας ότι θα παραβιάσουν τους κανόνες, όπως αποκάλυψε. «Έλεγαν: “Τι εννοείς; Είμαστε όλοι στο αυτοκίνητο και ερχόμαστε. Τζεν θα μου πάρεις έναν καφέ;”. Τότε ο Ματ μου έστειλε: “Είμαι ήδη στο κρεβάτι με τον Ντέιβιντ”.

Με κορόιδευαν που περίμενα τη στιγμή. Αλλά έκαναν αυτό που τους ζήτησα. Και νιώθεις ότι δεν έχουν βρεθεί για καιρό. Και είναι μια πανέμορφη στιγμή. Ποτέ δεν έχω δει δέσιμο σαν αυτών των έξι».