Το «Central Live Clubbing» ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου και βάζει στόχο να κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά και τις καρδιές μας!

Ο εκρηκτικός Γιώργος Τσαλίκης και ο απρόβλεπτος Πάνος Καλίδης ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για ένα αποτέλεσμα… που όμοιο του δεν έχει συναντήσει ξανά η νυχτερινή Αθήνα!

Ο επιτυχημένος μαέστρος και δημιουργός Κώστας Μηλιωτάκης επιμελείται ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα γούστα ακόμη και του πιο απαιτητικού θαμώνα… όταν μάλιστα σε αυτό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνουν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο χάρτης της διασκέδασής σας θα δείχνει προς μια μόνο κατεύθυνση… Central Live Clubbing!

Μαζί τους θα βρίσκονται δύο πολύ ταλαντούχοι, νέοι καλλιτέχνες… Ο Θανάσης Βασιλάκος που ξεχωρίζει με τις φωνητικές του ικανότητες και ο λυράρης Γιάννης Κρητικός που με τις μαντινάδες του ξεσηκώνει τα πλήθη!

Το Central Live Clubbing είναι ένας ολοκαίνουριος χώρος υψηλής αισθητικής, με ό,τι πιο σύγχρονο σε ήχο και φωτισμό.

Η επιβλητική του είσοδος, η εντυπωσιακή του οροφή αλλά και οι αναπαυτικοί του καναπέδες συμπληρώνουν με αρμονία το παζλ της επιτυχίας!