Το καλοκαίρι μπορεί να είναι στον ορίζοντα, αλλά υπάρχει μια ψύχρα στον αέρα στην Upper East Side του Manhattan.. έρχεται το Gossip Girl Reboot! Σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr το HBO Max κυκλοφόρησε την Παρασκευή το πρώτο teaser από την επερχόμενη επανεκκίνηση του εμβληματικού Gossip Girl του The CW, το οποίο χτυπά την υπηρεσία streaming την Πέμπτη 8 Ιουλίου.

Οκτώ χρόνια μετά το “πέσιμο” του αρχικού ιστότοπου, μια νέα γενιά εφήβων της ελίτ της Νέας Υόρκης εισάγεται στην κοινωνική παρακολούθηση του Gossip Girl. Η σειρά θα αντιμετωπίσει πόσο τα κοινωνικά μέσα – και το τοπίο της ίδιας της Νέας Υόρκης – έχει αλλάξει τα μεσοπρόθεσμα χρόνια.

Στο Gossip Girl πρωταγωνιστούν οι Emily Alyn Lind ως Audrey Hope, Eli Brown ως Otto Bergmann IV, Whitney Peak ως Zoya Lott, Thomas Doherty ως Max Wolfe, Jordan Alexander ως Julien Calloway, Evan Mock ως Aki Menzies, Zión Moreno ως Luna La, Savannah Lee Smith ως Monet de Haan και Tavi Gevinson ως Kate Keller.

Το πρώτο τρέιλερ για το Gossip Girl Reboot στο HBO Max δεν μας λέει τίποτα για το τι να περιμένουμε από την εκπομπή, εκτός από μερικά οπτικά στοιχεία για να ικανοποιήσουμε τη νοσταλγία μας: Υπάρχει ο Tavi Gevinson, που φαίνεται κομψός όπως πάντα. Ένα από τα κορίτσια έχει ένα Ring Light συνδεδεμένο στο τηλέφωνό της (σοκαριστικό;!). Δείτε μόνοι σας: