Ο κόσμος των gamers δεν κρύβει τη χαρά του, το Netflix αποκάλυψε περισσότερα για το επερχόμενο Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι και η καρδιά των περισσότερων σκίρτησε από αγαλλίαση.

Η σειρά άνιμε τρόμου από το τουλάχιστον επικό franchise του κόσμου των video games δεν χρειάζεται συστάσεις. Το Resident Evil μας απασχολεί σταθερά από το 1996 ως μια από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών με ζόμπι τρόμο.

Παραμένει δημοφιλέστατη εδώ και 25 χρόνια, γνωρίζοντας προσαρμογές για τα πάντα.

Όπως μας είπε το Netflix, η animated σειρά καταφτάνει στην πλατφόρμα στις 8 Ιουλίου 2021, μια ημερομηνία που έχουν σημειώσει ήδη εκατομμύρια άνθρωποι στις ατζέντες τους.

Η σειρά τοποθετείται χρονικά δύο έτη μετά τα γεγονότα του Resident Evil 4 και έχει ξανά μάχες με αιμοδιψή ζόμπι, αλλά και εσωτερικές συγκρούσεις που θα υπονομεύσουν την επιτυχία του εγχειρήματος της γνωστής ομάδας. Μια αποτυχία βέβαια σε αυτή τη μάχη σημαίνει αιώνια καταδίκη για την ανθρωπότητα.

«Στο παρόν (2006), έχει συμβεί ένα hacking γεγονός σε έναν απόρρητο φάκελο του Λευκού Οίκου. Τέσσερις πράκτορες, μεταξύ αυτών ο Leon S. Kennedy και ο Jason, ο “Ήρωας του Penamstan”, καλούνται στον Λευκό Οίκο για να ερευνήσουν το γεγονός. Ωστόσο, όταν τα φώτα σβήσουν ξαφνικά, θα αναγκαστούν να παλέψουν με μια ορδή μυστηριωδών ζόμπι, πλάι σε μια ομάδα SWAT», μας λέει το Netflix στην επίσημη σύνοψη της ιστορίας.

Τις φωνές τους δανείζουν και πάλι ο Νικ Αποστολίδης (γνωστός από το Resident Evil 2) ως Leon S. Kennedy, η Στέφανι Πανισέλο ως Claire Redfield και ο Ρέι Τσέις ως Jason.

Σκηνοθέτης είναι ο Eiichiro Hasumi, γνωστός από το Assassination Classroom, κι έτσι η σκηνοθεσία μοιάζει να είναι σε πολύ καλά χέρια.

Όσο για το trailer, περιλαμβάνει πολλά γνωστά πρόσωπα, αλλά και γραφικά που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Μετράμε μέρες…