Είναι η είδηση που έχει προκαλέσει κύματα χαράς στα εκατομμύρια που λάτρεψαν το Μπρίτζερτον.

Netflix και Shondaland (η εταιρία παραγωγής της Shonda Rhimes) έχουν στα σκαριά ένα spinoff της σειράς, που θα λειτουργήσει ως σύντομο prequel!

Την ώρα που περιμένουμε πώς και πώς τον δεύτερο κύκλο του Bridgerton, γνωρίζοντας πια πως η σειρά θα πάει και για τρίτο αλλά και τέταρτο κύκλο, το Deadline μεταδίδει τη χαρμόσυνη είδηση για το spinoff της σειράς που θα επικεντρώνεται στη βασίλισσα Charlotte.

Η σειρά θα μας αφηγηθεί την ιστορία της βασίλισσας, τι και πώς τη μετέτρεψε στο φόβητρο που είναι σήμερα, αναγκάζοντας τους πάντες να σκύβουν ευλαβικά μπροστά της.

Η Charlotte (Golda Rosheuvel) είναι από τους πλέον ενδιαφέροντες χαρακτήρες του Μπρίτζερτον, μπορεί ολόκληρη κουβέντα να κάνει χωρίς να ανοίξει καν το στόμα της. Τα λέει όλα το εκφραστικό της πρόσωπο.

Για την ώρα έχουμε μόνο την ανακοίνωση, γνωρίζουμε ωστόσο πως η σειρά θα αφορά στα πρώτα χρόνια της νεαρής βασίλισσας, παρουσιάζοντας επίσης και τις νεανικές εκδοχές των Violet Bridgerton και Lady Danbury.

Η Charlotte έχει μάλιστα την ιδιομορφία να είναι αποκλειστικά τηλεοπτικός χαρακτήρας, καθώς δεν εμφανίζεται στα βιβλία της Τζούλια Κουίν. Επιτρέποντας δηλαδή μεγαλύτερους βαθμούς ελευθερίας στη συγγραφή της spinoff σειράς.

Όλοι περιμένουμε πια περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά της Shonda Rhimes. Και κυρίως ποιες θα ενσαρκώσουν τις τρεις γυναίκες της σειράς-φαινομένου.