Έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 και κατάφερε να εξασφαλίσει μια από τις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων σειρών του Netflix.

Κι έτσι δεν προκαλεί εντύπωση ο διεθνής αναβρασμός για τον δεύτερο κύκλο του Bridgerton, καθώς κανείς δεν χόρτασε με τα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Κι ενώ το μέλλον της σειράς είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο, θα χρειαστεί τελικά να περιμένουμε λίγο ακόμα, μερικούς μήνες τουλάχιστον, πριν καταφτάσουν τα νέα επεισόδια στο Netflix.

Ο δεύτερος κύκλος του Bridgerton δεν θα αποβιβαστεί τον Μάιο του 2021, θα έρθει όμως σίγουρα. Το Netflix επιβεβαίωσε πως η δεύτερη σεζόν του δράματος εποχής είναι σε στάδιο παραγωγής. Ακόμα καλύτερα, το κανάλι ανανέωσε τα συμβόλαια των συντελεστών και για τρίτο και για τέταρτο κύκλο!

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου ξεκίνησαν αμέσως μετά την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου τον περασμένο Δεκέμβριο, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αν λάβουμε υπόψη μας ότι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα Netflix Originals.

Τον Ιανουάριο του 2021, Netflix και Shonda Rhimes επιβεβαίωσαν πως η σειρά θα αποκτήσει και δεύτερο κύκλο και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η παραγωγή θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2021.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία, τα γυρίσματα αναμένεται ωστόσο να ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου το αργότερο.

Κάποιοι ωστόσο υπολογίζουν τον χρονικό ορίζοντα με βάση τον πρώτο κύκλο. Ο οποίος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα τον Μάρτιο του 2020, πριν τις περιπέτειες με τον κορονοϊό, και εμφανίστηκε στην πλατφόρμα στα τέλη Δεκεμβρίου.

Αν τηρηθούν τα ίδια χρονοδιαγράμματα, ο δεύτερος κύκλος αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2021 ή τις αρχές του 2022.