Έχει περάσει ένας χρόνος από την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου (Ιούλιος του 2020) του φοβερού και τρομερού Cursed και μοιραία οι fans κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Το μέλλον της σειράς δεν μοιάζει καθόλου ελπιδοφόρο λοιπόν, παρά την αγάπη και τη θερμή υποδοχή του κοινού.

Ανακοινώσεις για δεύτερη σεζόν του Cursed δεν υπάρχουν, τι είναι όμως γνωστό για τη μεσαιωνική σειρά φαντασίας του Netflix; Θα ξαναδούμε ποτέ τη Νίμουε;

Με δεδομένο ότι το Netflix ανακοινώνει τη μοίρα μιας σειράς από 1-3 μήνες μετά την πρεμιέρα της, είναι μάλλον απίθανο να δούμε δεύτερο κύκλο.

Ακόμα χειρότερα, κάποιοι βρήκαν μια σειρά από σκηνογραφικά αντικείμενα της σειράς στο eBay, μια ισχυρή ένδειξη πως η σειρά δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Κι ενώ η σειρά των Φρανκ Μίλερ και Τομ Γουίλερ έλαβε ανάμεικτες κριτικές, το Netflix δεν μας είπε ποτέ πώς τα πήγε εμπορικά. Ξέρουμε μόνο ότι έμεινε για 3-4 εβδομάδες στο Τop 10 του Netflix σε Αγγλία και Αμερική.

Κάποιοι ωστόσο υποδεικνύουν με νόημα ότι η πρωταγωνίστρια Κάθριν Λάνγκφορντ δεν έχει ανακοινώσει νέα συνεργασία, κι έτσι δεν αποκλείεται να έχει ακόμα συμβόλαιο με το κανάλι.

Το Netflix δεν έχει πει λέξη για τη σειρά, ούτε για την ανανέωση ούτε για την ακύρωσή της. Πρόκειται ωστόσο για μια πανάκριβη παραγωγή που αν ήταν να πάρει το πράσινο φως για συνέχεια, θα το γνωρίζαμε πιθανότατα.

Μπορεί όμως να έχει καθυστερήσει απλώς μέσα στην πανδημία του κορονοϊού, που έβαλε πολλές σειρές στον πάγο, παρά το αρχικό ΟΚ.

Οι μόνες ελπίδες είναι οι ίδιες οι δηλώσεις της Λάνγκφορντ, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα της σειράς, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξη για έναν δεύτερο κύκλο.