Ένα χρόνο και κάτι μετά το το ξεκίνημα τους, τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher, όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από διάφορες δημοσιεύσεις μελών του cast και του επιτελείου της σειράς, που δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την ολοκλήρωση της παραγωγής.

Η παραγωγή της ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, όμως η πανδημία του κορoνοϊού την οδήγησε σε αναγκαστική διακοπή. Η επανεκκίνηση έγινε τον Αύγουστο ενώ ακολούθησαν νέες διακοπές λόγω θετικών κρουσμάτων κορoνοϊού στο ανθρώπους γύρω από τη σειρά.

Μεταξύ άλλων, η Freya Allan, που υποδύεται τη Ciri, ποζάρει χαμογελαστή στο παρακάτω post από το instagram της, ενημερώνοντας μας πως η παραγωγή της 2ης σεζόν έχει ολοκληρωθεί:

Όπως αναφέρει το Redanian Intelligence, η τελική φάση της παραγωγής, το post production δηλαδή, έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να διαρκέσει 6-7 μήνες. Οπότε, πρέπει να περιμένουμε της 2η σεζόν προς το τέλος του 2021!

Το Netflix μάλιστα δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο που κάνει γνωστό το τέλος των γυρισμάτων, δίνοντας μας μερικά παρασκηνιακά πλάνα από την παραγωγή της 2ης σεζόν. Παράλληλα, μας ενημερώνει πως θα δούμε τη σειρά μέσα στο 2021.