Πρεμιέρα έκανε η σειρά The Falcon and The Winter Soldier την οποία περιμέναμε με αγωνία.

Ο Sam και ο Bucky ήταν το αγαπημένο δίδυμο των ταινιών πολλών fans και τώρα ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε στην δική τους σειρά.

Ακολουθεί η κριτική του πρώτου επεισοδίου από το Lordoftheseries.gr

Η σειρά λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της ταινίας Endgame και το πρώτο επεισόδιο ήταν καθαρά εισαγωγικό για να μας βάλει στο κλίμα για το τι θα δούμε. Βλέπουμε τον Sam να συνεχίζει να δουλεύει σε αποστολές με την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πάντα ως Falcon ενώ ο Bucky έχει σταματήσει να είναι ο Winter Soldier και ζει σαν απλός πολίτης προσπαθώντας συγχρόνως να εξιλεωθεί για τους φόνους που διέπραξε όσο ήταν υποχείριο της HYDRA.

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο έχουμε την εισαγωγή των κακών, μιας ομάδας ατόμων που χρησιμοποιούν μάσκες για να κρύβουν την ταυτότητά τους ενώ επικοινωνούν μέσω μιας εφαρμογής. Ο Joaquin Torres, ο οποίος έχει πάρει μέρος σε αρκετές αποστολές με τον Sam, ζητά την βοήθειά του για να ερευνήσουν αυτή την ομάδα.

Εν τω μεταξύ, βλέπουμε πώς έχει επηρεαστεί η ζωή των ανθρώπων που επανήλθαν στη ζωή πέντε χρόνια μετά το SNAP του Thanos και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε καθημερινά πράγματα. Ακόμη και αν ανήκεις στους Εκδικητές. Κάτι που λείπει όμως από τις καρδιές των Αμερικανών, είναι ένα Σύμβολο που θα τους δώσει ξανά ελπίδα μετά την εξαφάνιση του Steve. Αυτό αλλάζει, όταν ανακοινώνεται ο νέος Captain America.!

Καθαρά εισαγωγικό το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να μας ενθουσιάσει αρκετά για την συνέχεια. Μάχες με όπλα ή σώμα με σώμα, οικογενειακά προβλήματα αλλά και σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος ήταν τα στοιχεία του επεισοδίου κάνοντάς το μια ωραία πρεμιέρα με την υπόσχεση για μια καταπληκτική σεζόν.