Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 στο Netflix η Ιαπωνική σειρά Alice In Borderland η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο manga.

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr η σειρά αναφέρεται σαν ένα Sci-Fi θρίλερ φαντασίας και είναι πραγματικά αυτό το οποίο υπόσχεται! Μια σειρά με άπειρη δράση, αίμα και χρονικά όρια που θα σας εξιτάρει!

Η ιστορία ξεκινά όταν ο Arisu, ο οποίος έχει παρατήσει το πανεπιστήμιο και παίζει όλη μέρα online games, εγκλωβίζεται με τους κολλητούς του Chota και Karube σε ένα Τόκιο στο οποίο όλοι ( ή σχεδόν όλοι ) οι άλλοι έχουν εξαφανιστεί. Δεν αργούν όμως να ανακαλύψουν ότι δεν είναι εντελώς μόνοι. Στην πραγματικότητα έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό το “πραγματικό παιχνίδι” όπου κάθε πίστα του είναι “Ζήσε ή Πέθανε” αφού δεν καταφέρνουν όλοι να επιβιώσουν. Οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο, όπως και όλοι οι άλλοι παίκτες. Ο σκοπός τους, μεταξύ άλλων, να βρουν τι σημαίνει το “Επιστρέψτε στην παραλία.”

Σημαντικό ρόλο στην ιστορία όμως παίζουν και άλλοι χαρακτήρες οι οποίοι εμφανίζονται στη σειρά είτε σαν μόνιμοι, όπως η Yuzuha Usagi είτε κάνουμε τάμα για να τους δούμε όσο πιο πολύ γίνεται. Ναι Chishiya για εσένα λέω. ( Εντάξει, υπερβάλω. Παίζει αρκετά. ) Επίσης, η Kuina, ο Niragi και ο Hatter είναι κάποιοι από τους χαρακτήρες που θα γνωρίσουμε όσο περνάνε τα επεισόδια.

Όταν είδα το τρέιλερ σκέφτηκα ότι η σειρά θα έχει ενδιαφέρουσα πλοκή, αν το χειρίστηκαν σωστά.! Αποφάσισα να την δω λοιπόν και ήταν 10 φορές καλύτερη από ότι είχα φανταστεί. Έχει καλογραμμένους χαρακτήρες, είτε αυτοί είναι καλοί είτε κακοί, γρήγορη πλοκή, κάθε “παιχνίδι” είναι πιο ευφάνταστο και πιο άγριο από το προηγούμενο ενώ δεν θα βαρεθείτε στιγμή. Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπετε και από το “παιχνίδι” στο οποίο οι παίκτες θα προσπαθούν να κερδίσουν για να πάρουν το έπαθλο ενώ CGI δεν υπάρχουν πολλά στη σειρά κάνοντάς την να μοιάζει ακόμα περισσότερο αληθινή.

Προσωπικά, ο αγαπημένος μου χαρακτήρας έγινε ο Chishiya και επειδή υποσχέθηκα όχι spoilers, θα πω μόνο ότι είναι πανέξυπνος!

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια και είναι διαθέσιμη στο Netflix.