Η Ellen Pompeo γνωστή ως και Meredith μέσα από το ιατρικό δράμα του ABC, Grey’s Anatomy, το οποίο όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr επιστρέφει για 17η σεζόν στις 12 Νοεμβρίου, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη μιλώντας για την πιθανότητα ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η σειρά με την επερχόμενη σεζόν της.

«Δεν ξέρουμε ακόμη πότε τελειώνει η σειρά αλλά η αλήθεια είναι ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά που θα πούμε αντίο. Είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Σίγουρα δεν είναι μία απόφαση που θα πάρω με ευκολία καθώς η σειρά δίνει δουλειά σε τόσους ανθρώπους και αποτελεί μία πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορούμε να θίξουμε σημαντικά κοινωνικά θέματα, κάτι για το οποίο είμαι τρομερά ευγνώμων. Απλά προσπαθώ να σκεφτώ δημιουργικά για το τι μπορούμε να κάνουμε σε μελλοντικές σεζόν αν υπάρξει συνέχεια. Είμαι πάντως αρκετά ενθουσιασμένη για αυτή την σεζόν καθώς έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με τον κόσμο αληθινές ιστορίες από την πανδημία, οι οποίες μας συγκίνησαν ιδιαίτερα. Θα είναι μία από τις καλύτερες σεζόν της σειράς».

Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, μένει να δούμε αν το συμβόλαιο της Pompeo θα επεκταθεί όπως έγινε το 2019.

Να θυμίσουμε πως η Pompeo θα πληρώνεται 550,000 δολάρια το επεισόδιο για την 17η σεζόν της σειράς! Η 17η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου με ένα crossover επεισόδιο με την αδερφική σειρά της, Station 19.

Δείτε το teaser