Το The 100 ήρθε στο τέλος του άλλα σίγουρα δεν θα ξεχαστεί από τους Fans που δέθηκαν με τους χαρακτήρες αλλά και το Cast της σειράς.

Το CW όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr χάρισε μια όμορφη ιστορία με σκαμπανεβάσματα στο κοινό που του δόθηκε η ευκαιρία να δει τους αγαπημένους του ηθοποιούς να ωριμάζουν τόσο καλλιτεχνικά όσο και ως άνθρωποι.

Μάλιστα το δίδυμο Eliza Taylor (Clarke) και Bob Morley (Bellamy) παντρεύτηκαν στην πραγματικότητα.

Ας κάνουμε λοιπόν μια αναδρομή στο παρελθόν και ας δούμε πως ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς και πως κατέληξαν μετά από 7 γεμάτες σεζόν.

Clarke (Eliza Taylor)

Όταν η επαναστάτρια Clarke κατέβηκε στην γη τίποτα δεν μπορούσε να της πει τι την περιμένει. Από ένα αθώο κορίτσι την είδαμε να μεταμορφώνεται σε μια αδίστακτη ηρωίδα που έχει κάνει πολλά λάθη αλλά ταυτόχρονα αρκετές φορές ήταν για το καλό όσων αγαπά.

Bellamy (Bob Morley)

Σχεδόν αγνώριστος ο Bob Morley. Ο χαρακτήρας του αναγκάστηκε να μεγαλώσει το ίδιο γρήγορα ωστόσο. Προστάτης της αδερφής του και με μεγάλη καρδιά ο Bellamy ήταν ένας χαρακτήρας που σίγουρα αγαπήσαμε.

Octavia (Marie Avgeropoulos)

Πέρα από τα σημαδια στην ψυχή της δεν υπάρχουν έντονες διαφορές στο πώς μοιάζει. Η Blodreina της σειράς έχει περάσει πολλά στάδια , αλλά λάθος αλλά σκοτεινά σίγουρα όμως δεν είχε μια εύκολη πορεία. Για την Marie ωστόσο μπορούμε να πούμε πως παραμένει το ίδιο ομορφη!

Raven (Lindsey Morgan)

Ο πιο πονεμένος χαρακτήρας της σειράς. Η Raven έχει περάσει τα πάνδεινα και δεν άξιζε ούτε τα μισά. Είναι η προσωποποίηση του επιζώντα και ενώ τα σημάδια και ο πόνος είναι εμφανής παραμένει το ίδιο γλυκιά και καλή.

Murphy (Richard Harmon)

Ο χαρακτήρας του έφτασε τόσο μακριά από θαύμα μπορούμε να πούμε. Ο ίδιος πέρασε πάρα πολλά ωστόσο δεν υπήρξε και το “καλύτερο παιδί” αλλά πάντα ήταν απολαυστικός και είχε μεγάλες στιγμές στην σειρά.

Echo (Tasya Teles)

Η Echo ήρθε στην σειρά στην 2η Season και ίσως είχε μια από τις πιο θεαματικές αλλαγές στην σειρά . Το κοντό μαλλί ήταν μια πινελιά πολύ ξεχωριστή ωστόσο η προσωπική της αλλαγή είναι αυτή που σε εντυπωσιάζει. Από εχθρός της κεντρικής ομάδας έγινε σύμμαχος και οικογένεια για πολλους!