Αν έχετε δει ποτέ το «Spy Kids» (Μίνι Πράκτορες), ξέρετε πως τα παιδιά θεωρούν τους γονείς τους σοβαρούς και βαρετούς.

Μέχρι να συμβεί κάτι τουλάχιστον και να ανακαλύψουν πως και οι μεγάλοι έχουν ζωές και, κάποιες φορές, αυτές οι ζωές είναι γεμάτες περιπέτεια και δράση.

Κάτι τέτοιο μάς λέει και το «The Sleepover», που ήρθε στο Netflix στις 21 Αυγούστου ως μια σπαρταριστή οικογενειακή κωμωδία με αστυνομικές καταβολές.

Κι εδώ είναι ουσιαστικά οι γονείς οι πιο συναρπαστικοί χαρακτήρες, κλέβοντας την παράσταση από τα μικρά ζιζάνια.

Οι Μάλιν Άκερμαν και Κεν Μαρίνο παίζουν τους Φιντς. Εκείνη είναι νοικοκυρά και εκείνος ζαχαροπλάστης. Πόσο βαρετούς τους θεωρούν τα παιδιά τους (Σέιντι Στάνλι και Μάξουελ Σίμκβις)!

Όταν οι γονείς πέσουν όμως θύματα απαγωγής, το σκοτεινό παρελθόν της μαμάς θα έρθει στην επιφάνεια. Ποια είναι η μαμά που είναι πλέον σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων;

Τέσσερα πιτσιρίκια θα συνασπιστούν για να σώσουν τη μαμά από τα χέρια μια διεθνούς σπείρας κακοποιών που θέλει να την ξανακάνει αυτό που ήταν κάποτε: κλέφτρα περιωπής!

Εκεί θα συναντήσει κι ένα παλιό της αμόρε και θα αποδειχτεί πως η σπίθα του έρωτα είναι ακόμα ζωντανή. Εδώ η ταινία φλερτάρει με τη ρομαντική κομεντί, καθώς ο άντρας της, που είναι πράγματι ζαχαροπλάστης, θα τη διεκδικήσει πίσω.

Είναι μια αστεία ταινία για όλη την οικογένεια, υπηρετώντας τίμια τους πρωταρχικούς της στόχους. Να διασκεδάσει ταυτοχρόνως μικρούς και μεγάλους φίλους. Κάτι που μόνο εύκολο δεν το λες τελικά…