Απεγνωσμένη και σε σύγχυση, μια μητέρα θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον γιο της από τη φυλακή, παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε επειδή βίασε και προσπάθησε να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του.

Αυτή είναι η υπόθεση της αργεντίνικης έκπληξης «Τα Εγκλήματα που μας Δένουν», ενός δυνατού αστυνομικού δράματος που μας φέρνει αντιμέτωπους με τη μητρική αγάπη, που όρια δεν γνωρίζει.

«Crímenes de Familia» είναι ο πρωτότυπος τίτλος και είναι γεμάτο με ανατροπές και τρικλοποδιές, μαι έξυπνη και συναρπαστική ταινία με δυνατές ερμηνείες και απίθανη πλοκή.

Διαθέσιμο από 19 Αυγούστου στο Netflix και σε παγκόσμια μάλιστα κυκλοφορία, πρόκειται για το μεγαλύτερο ταξίδι που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της αυτή η μητέρα. Ένα ταξίδι που θα τη σημαδέψει και θα την αλλάξει για πάντα.

Γιατί όσο προσπαθεί να αποδείξει πως το παιδί της είναι αθώο, τόσο περισσότερο σκοντάφτει πάνω σε μια μοχθηρή συνωμοσία, η οποία θα μετατρέψει τα πάντα σε σκοτεινό εφιάλτη.

Πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να αποδοθεί η δικαιοσύνη; Και τι είναι τελικά αυτό που λέμε αλήθεια;

Η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει ένα καλό ακροατήριο ήδη από την κυκλοφορία του τρέιλερ, κάνοντάς τη ένα από τα πιο «καυτά» περιεχόμενα που σκοπεύει να εγκαινιάσει το κανάλι τον Αύγουστο…