Ο κορονοϊός «νόσησε» και τη Walt Disney: Πρεμιέρες ταινιών αναβάλλονται λόγω πανδημίας

Κατά ένα χρόνο θα πάνε πίσω Star Wars και Avatar


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
12:26
24/07/2020
Ο κορονοϊός «νόσησε» και τη Walt Disney: Πρεμιέρες ταινιών αναβάλλονται λόγω πανδημίας
loading

Η πανδημία του κορονοϊού «χτύπησε» και τη Walt Disney Co, η οποία ανέβαλε επ' αόριστον την πρεμιέρα της ταινίας Mulan, όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρία, επιφέροντας ένα νέο πλήγμα στους διαχειριστές των κινηματογραφικών αιθουσών που διατηρούσαν ελπίδες ότι η προβολή της ταινίας αυτής θα βοηθούσε να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες.

H πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ενώ η προβολή της αναβλήθηκε αρκετές φορές, καθώς αρκετές κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Ο πιο πρόσφατος προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη προβολή της θα γινόταν στις 21 Αυγούστου.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Disney ανακοίνωσε ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών Avatar και Star Wars.

Η πρεμιέρα για το Avatar 2 προγραμματίστηκε τώρα για τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης δημιουργίας στον «Πόλεμο των Άστρων» θα γίνει το Δεκέμβριο του 2023.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει