Η πανδημία του κορονοϊού «χτύπησε» και τη Walt Disney Co, η οποία ανέβαλε επ’ αόριστον την πρεμιέρα της ταινίας Mulan, όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρία, επιφέροντας ένα νέο πλήγμα στους διαχειριστές των κινηματογραφικών αιθουσών που διατηρούσαν ελπίδες ότι η προβολή της ταινίας αυτής θα βοηθούσε να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες.

H πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ενώ η προβολή της αναβλήθηκε αρκετές φορές, καθώς αρκετές κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Ο πιο πρόσφατος προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη προβολή της θα γινόταν στις 21 Αυγούστου.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Disney ανακοίνωσε ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών Avatar και Star Wars.

Η πρεμιέρα για το Avatar 2 προγραμματίστηκε τώρα για τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης δημιουργίας στον «Πόλεμο των Άστρων» θα γίνει το Δεκέμβριο του 2023.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.