Ένα ακόμη drive in σινεμά ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους σινεφίλ της Αττικής φέτος το καλοκαίρι. Την πρεμιέρα του νέου κινηματογράφου στο Χαϊδάρι ανακοίνωσε ο δήμος μέσω ανάρτησής του στα social media.

Το drive in του Χαϊδαρίου κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου, ώρα 21:00, με την ταινία «Μαύρος Πάνθηρας» (Black Panther) και είναι δωρεάν και ανοιχτό τόσο για τους δημότες όσο και για κάθε πολίτη.

Δείτε την ανάρτηση του δήμου στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook:

Αντίστροφη μέτρηση και για το Άθενς Ντράιβ-Ιν

Η αντίστροφη μέτρηση για να αποκτήσει η Αθήνα το δικό της drive in έχει ήδη ξεκινήσει όπως έγινε γνωστό από τη σελίδα «Αθενς Ντράιβ-Ιν».

Στη σελίδα υπάρχει ένα ρολόι το οποίο μετρά αντίστροφα μέχρι την 1η Ιουνίου και προαναγγέλλει το άνοιγμα ενός υπαίθριου σινεμά για αυτοκίνητα με το όνομα «Αθενς Ντράιβ-Ιν».

Μάλιστα υπάρχει και ένα μήνυμα προς το κοινό να ψηφίσει ποια ταινία θέλει να δει.

Ωστόσο, ούτε στην αντίστοιχη σελίδα του «Άθενς Ντράιβ-Ιν» στο facebook υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη τοποθεσία του υπαίθριου κινηματογράφου ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Φεστιβάλ drive in στη Γλυφάδα

Το καθιερωμένο φεστιβάλ Γλυφάδας, το οποίο κάθε χρόνο γινόταν στην παραλία, φέτος λόγω κορονοϊού αλλάζει μορφή και μετατρέπεται σε drive in.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Γκολφ της Γλυφάδα όπου ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι σχετικές εργασίες για να μπορούν να σταθμεύσουν σε απόσταση το ένα από το άλλο τα οχήματα. Παράλληλα, τοποθετείται μια μεγάλη οθόνη που θα έχει 30 μέτρα πλάτος και 14 μέτρα ύψος.

Το πρώτο drive in φεστιβάλ θα αρχίσει στις αρχές Ιουνίου και η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Όποιος επιθυμεί αντί εισιτηρίου θα μπορεί να δώσει τρόφιμα και φάρμακα που θα διατεθούν στις κοινωνικές δομές του δήμου.

«Η είσοδος θα είναι ελεύθερη αλλά θα υπάρχει σχετική κράτηση για να μπορέσουμε να κάνουμε έναν σωστό προγραμματισμό. Όποιος επιθυμεί να έρθει με το αυτοκίνητό του στο Φεστιβάλ θα μπορεί να κάνει διαδικτυακά την κράτησή του στη σχετική πλατφόρμα του δήμου. Σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγάλη, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση» ανέφερε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου μιλώντας στο newsbeast.gr.