«White Lines» ονομάζεται η νέα δουλειά του ισπανού δημιουργού του «Casa de Papel» και σκαρφάλωσε μάλιστα από τις πρώτες μέρες στο Τοp 10 του Netflix σε αρκετές χώρες.

Στην Αγγλία έφτασε μάλιστα στο Νο 1!

Η σειρά κυκλοφόρησε στο κανάλι στις 15 Μαΐου για να μας δείξει τη Ζόι Γουόκερ (Λόρα Χάντοκ), που ήρθε στην Ισπανία από το Μάντσεστερ για να αναγνωρίσει το πτώμα του αδερφού της.

Ο αδικοχαμένος αδερφός είχε εξαφανιστεί πριν από 20 χρόνια στην Ίμπιζα, όπου δούλευε ως DJ.

Μαθαίνοντας λοιπόν πως ο αδερφός της δολοφονήθηκε, η Ζόι αποφασίσει να ερευνήσει μόνη την υπόθεση. Μετακομίζει στην Ίμπιζα για να βρει τους φίλους του αδερφού της και, όπως εξομολογείται από την αρχή, ζει περισσότερα σε 24 ώρες στο νησί απ’ όσα έχει ζήσει σε 24 χρόνια στο άλλο νησί, την Αγγλία.

Η ιστορία μάς λέγεται μάλιστα μέσω μιας σειράς από flashbacks, ένα εύρημα που παίζει με τις μνήμες και λειτουργεί ιδανικά εδώ. Όπως και η όλη αφήγηση, που αφήνει εσκεμμένα τις σκηνές ανολοκλήρωτες και επιστρέφει κατόπιν, προσθέτοντας νέες ψηφίδες πληροφορίας.

Το αγγλο-ισπανικό «White Lines» έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, όντας ένα εξαιρετικό θρίλερ που πάει τον τηλεθεατή σε ό,τι σημαίνει Ίμπιζα: ένα ατέλειωτο καλοκαιρινό πάρτι…