Σαν μια δροσιστική λεμονάδα μια καυτή καλοκαιρινή μέρα, έτσι βλέπεται και λειτουργεί η καινούρια νεανική σειρά που μας έφερε το Netflix πάνω στην ώρα.

«Τρία Μέτρα πάνω από τον Ουρανό» είναι ο ελληνικός τίτλος της σειράς που εγκαινιάστηκε στην πλατφόρμα στις 29 Απριλίου, για να απαθανατίσει έναν καλοκαιρινό έρωτα δυο νέων από πολύ διαφορετικούς κόσμους.

Με φόντο την ηλιόλουστη αδριατική ακτή της Ιταλίας και εμπνευσμένη από την ανάρπαστη σειρά βιβλίων του Φεντερίκο Μότσια, είναι μια σειρά που θα σε ταξιδέψει, χωρίς να σε προβληματίσει.

Ούτε ηθικά διλήμματα ούτε αποφάσεις ζωής θα δεις εδώ, παρά μια χαλαρή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και έναν έρωτα που διαρκεί όσο και το θέρος.

Το Netflix συνεχίζει να ποντάρει στην εφηβική TV και η ιταλική σειρά είναι ακριβώς αυτό. Γεμάτη γλυκές στιγμές και ηλιόλουστες παραλίες, είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεχαστείς απ’ όσα πρωτόγνωρα ζούμε.

Το ομώνυμο βιβλίο «Τρία Μέτρα πάνω από τον Ουρανό» του Μότσια κυκλοφόρησε το 1992, έγινε τριλογία τελικά και παγκόσμιο μπεστ σέλερ.

Είναι μια τίμια καλοκαιρινή τελετουργία, ένα ποιοτικό teen series για τα ετερώνυμα που έλκονται. Οχτώ επεισόδια που θα ταξιδέψουν σε παραλίες και εκείνους τους καλοκαιρινούς έρωτες που θα θυμάσαι για πάντα…