Καραντίνα παρέα με τον Έλβις Πρίσλεϊ

Η ξεχωριστή εκδήλωση στο Instagram που όλοι μπορούν να πάρουν μέρος


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
14:00
15/04/2020
Καραντίνα παρέα με τον Έλβις Πρίσλεϊ
loading

Η καραντίνα δίνει ευκαιρίες να σκοτώσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας δημιουργικά στο σπίτι. Υπάρχουν καλλιτέχνες μάλιστα όπως ο Robbie Williams που κάνει live καραόκε στο Instagram διασκεδάζοντας τους θαυμαστές του.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο εντάσσεται και η αυριανή εκδήλωση (16.04) που αφορά τον Έλβις Πρίσλεϊ. Η έπαυλή του στο Μέμφις μπορεί παραμένει κλειστή, λόγω των μέτρων αποκλεισμού στις ΗΠΑ, όπως και σε όλο τον κόσμο για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, όμως οι φανατικοί θαυμαστές του βασιλιά του rock 'n' roll θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ό,τι θέλουν γι' αυτόν!

Το Live Q&A Ask Archives στο Instagram διοργανώνεται στις 16 Απριλίου και όσοι θέλουν μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από την υπεύθυνη του Αρχείου Έλβις Πρίσλεϊ.

«Πάρτε μέρος σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Instagram με την Άντζι Μαρκέζε, αντιπρόεδρο των Αρχείων και Εκθέσεων της Graceland. Στις 16 Απριλίου θα απαντήσει σε ερωτήσεις θαυμαστών για την Graceland και τα Αρχεία Έλβις Πρίσλεϊ» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η Άντζι Μαρκέζε, την περίοδο του αποκλεισμού προσφέρει ψυχαγωγία στους θαυμαστές, με μεταδόσεις από το εσωτερικό της έπαυλης. Η υπεύθυνη του Αρχείου του Έλβις έδειξε τo Jungle Room, τον χώρο στον οποίο ο βασιλιάς του rock 'n' roll περνούσε τον περισσότερο χρόνο του, το στούντιο, στο οποίο ηχογραφούσε και υποδεχόταν τους φίλους του.

Ξενάγησε επίσης διαδικτυακά τους θαυμαστές και στο δωμάτιο με την τηλεόραση και τη συλλογή δίσκων του Έλβις Πρίσλεϊ, εκεί όπου άκουγε τα άλμπουμ καλλιτεχνών, όπως η Ντόλι Πάρτον και ο Ντιν Μάρτιν, καθώς και στο γραφείο του πατέρα του τραγουδιστή, Βέρνορ Πρίσλεϊ.

Δημοσιεύτηκε από Elvis Presley's Graceland στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει