Όπως είναι γνωστό σε όλους τους φαν, ο τέταρτος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς αποβιβάστηκε στο Netflix στις 3 Απριλίου, κάνοντας λίγο πιο υποφερτή την καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Τα 8 νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν θα τα έχεις ρουφήξει λογικά ως τώρα, για σένα όμως που δεν χορταίνεις από Casa de Papel υπάρχει κι άλλο υλικό να δεις.

Γιατί την ίδια μέρα που κατέφτασε ο τέταρτος κύκλος, ήρθε στην πλατφόρμα και το ντοκιμαντέρ «Η Τέλεια Ληστεία: Το Φαινόμενο» (2020).

Όχι λιγότερα από 57 λεπτά χορταστικότατου making of της σειράς, αλλά και μια απάντηση στο πώς και γιατί έγινε το Casa de Papel παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Οι σκηνοθέτες, το καστ και το συνεργείο της βραβευμένης σειράς των εκατομμυρίων θεατών μιλούν για την εμπειρία τους, δείχνοντάς μας εικόνες που δεν έπαιξαν στο γυαλί.

Αφηγητής είναι ο σεναριογράφος Javier Gómez Santander, που περνά από «ανάκριση» τους πάντες για το απίστευτο ταξίδι που έζησε η σειρά όταν ήταν ακόμα ένα μικρό ισπανικό διαμαντάκι που λίγο έλειψε να κόψει το Netflix μετά τον πρώτο κύκλο!