Προσφάτως, ο Jimmy Fallon ρώτησε τον John Legend τι βλέπει τώρα που μένει σπίτι όλη μέρα και ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε πως, πέρα από το «Peaky Blinders», έχει κολλήσει με το «Tiger King».

«Είναι αδιανόητα παράξενο και πολύ αστείο και κολλητικό, είναι ένα παράθυρο σε μια υποκουλτούρα που δεν είχες καμία ιδέα», είπε χαρακτηριστικά.

Και πράγματι αυτό είναι το «Tiger King: Φόνοι, Χάος και Τρέλα», η πιο τρελή σειρά ντοκιμαντέρ όλων των εποχών.

Μόλις μία σεζόν, βγήκε φέτος για να μας διηγηθεί τις περιπέτειες ενός ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου που είναι ακόμα πιο επικίνδυνος και από τις μεγάλες γάτες του.

Τον πλαισιώνουν μια σειρά εκκεντρικών χαρακτήρων, όπως δολοφόνοι και απατεώνες, με φόντο τον υπόκοσμο των εκτροφέων αιλουροειδών της Αμερικής.

Πρόκειται για πραγματική ιστορία, που περιλαμβάνει από πληρωμένους φονιάδες και άγρια θηρία μέχρι αιρέσεις και βαρόνους ναρκωτικών.

Μέσα σε 7 επεισόδια των 45 λεπτών, θα περάσει από μπροστά σου όλο το παράνομο κύκλωμα εκτροφής και πώλησης άγριας ζωής, αλλά και οι σκοτεινοί τύποι που το απαρτίζουν.

Δεν μοιάζει με τίποτα άλλο και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα κολλήσεις από τα πρώτα λεπτά.

Τα πραγματικά καμώματα του Joseph Maldonado-Passage, περισσότερο γνωστού ως Joe Exotic, στην Οκλαχόμα είναι περίπλοκα, παράξενα και τουλάχιστον αμφιλεγόμενα.

Τα ίδια τα υλικά που κολλάς δηλαδή…