Το νέο talk of the town βρίσκεται στη Δάφνη, ακούει στο όνομα Croccante και αποτελεί τον μοναδικό προορισμό όπου μπορεί κανείς να γευτεί 100% χειροποίητη, φρέσκια πίτσα scrocchiarella!

Ειδικότερα, το Croccante συστήνει στο κοινό τη μαγεία της ακαταμάχητης πίτσας scrocchiarella, που έρχεται να αναδειχθεί ως το απόλυτο food trend της πρωτεύουσας! Το ίδιο το όνομά του, που σημαίνει «τραγανό», προκύπτει από τον χαρακτηριστικό ήχο της κρούστας της ζύμης και έχει ως στόχο να αφυπνίσει όλες τις αισθήσεις.

Το μυστικό της επιτυχίας της πίτσας scrocchiarella βρίσκεται στην τραγανή κρούστα με τη μαλακή και ανάλαφρη καρδιά, που προκύπτει από το ελαφρύ ζυμάρι το οποίο αφού δουλευτεί σωστά, ξεκουράζεται για 24 ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται εκ νέου. Στην 48ωρη διαδικασία που ακολουθείται, κυρίαρχο συστατικό είναι και το νερό, που συμβάλλει σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα καθώς «παγιδεύει» οξυγόνο, το οποίο δημιουργεί τις χαρακτηριστικές φυσαλίδες.

Το μεράκι και οι γνώσεις των pizzaioli, καθώς και τα ιδιαίτερα υλικά με ονομασία προέλευσης, δίνουν ξεχωριστή ταυτότητα στο Croccante, που εκτός από πίτσα scrocchiarella, προσφέρει χειροποίητα panini και εκλεκτό καφέ, ενώ λειτουργεί ως self service με δυνατότητα take away.