Όταν η καλοσυνάτη και νομοταγής Γκρέις ομολογεί ότι σκότωσε τον νέο της σύζυγο, μια νεαρή δικηγόρος αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την αλήθεια.

Αυτό είναι το νέο και πολυαναμενόμενο ήδη από πέρυσι που είχε ανακοινωθεί φιλμ του Τάιλερ Πέρι, ο οποίος βαδίζει πια σε άλλα μονοπάτια από τα κωμικά και τηλεοπτικά που μας είχε συνηθίσει.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Πέρι, παρακολουθούμε την Γκρέις Γουότερς (Κρίσταλ Φοξ) να βρίσκει παρηγοριά από την απιστία του συζύγου της σε έναν άλλο άντρα, όταν τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται.

Η ταινία ανέβηκε στην πλατφόρμα στις 17 Ιανουαρίου για να μας πει την ιστορία μιας εύθραυστης γυναίκας που θα καταφύγει στη βία. Ή έτσι νομίζουν τελικά όλοι.

Ένα αστυνομικό δράμα με στοιχεία δικαστικού θρίλερ δηλαδή, καθώς η Γκρέις προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι αυτή ο φονιάς του συζύγου της. Μόνο που τα μυστικά που έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια συσκοτίζουν εντελώς το τοπίο.

Σασπένς και μυστήριο σε μια καλοφτιαγμένη παραγωγή του Netflix, που δείχνει τις ποιοτικές διαθέσεις του για τη νέα χρονιά…