Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception

«Δεν έχω ιδέα» απάντησε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σχετικά


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
18:34
08/01/2020
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception
1
loading

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι που την είδαν.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast WTF ο ηθοποιός είπε ότι ταυτίζεται με την αδυναμία που έχει ο Μπραντ Πιτ να εξηγήσει το τέλος του Ad Astra, αναγνωρίζοντας ότι όταν ρωτήθηκε τι συνέβη στο τέλος της ταινίας Inception ο Ντι Κάπριο απάντησε: «Δεν έχω ιδέα».

«Εσείς εστιάζετε ακριβώς στον χαρακτήρα. Στον άνθρωπο», πρόσθεσε ο Ντι Κάπριο, ενώ, είπε ότι, ο ηθοποιός συνήθως ασχολείται με την ιστορία σε ένα επίπεδο, «όταν ήρθε ο Κρις Νόλαν και αυτά που είχε στο μυαλό του, όλοι μαζί προσπαθούσαμε να συνδέσουμε το παζλ».

Όταν ρωτήθηκε εάν το τέλος του Inception -στο οποίο δεν διασαφηνίζεται εάν ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο Ντι Κάπριο επιστρέφει στο σπίτι του ή παραμένει εγκλωβισμένος στον ονειρικό του κόσμο- βγάζει κάποιο νόημα, ο ηθοποιός απάντησε ότι «εξαρτάται από τη ματιά του θεατή, υποθέτω».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar NV

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει