Πολλές είναι οι επιλογές για δωρεάν έξοδο απόψε, καλύπτοντας διαφορετικά γούστα και διαθέσεις.

Έτσι για τους μικρούς – και όχι μόνο- φίλους του Καραγκιόζη, σας προτείνουμε να περάσετε μια βόλτα από το Ψυχικό στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, στην πλατεία Σολωμού για να δείτε την παράσταση «Οι αρραβώνες του Καραγκιόζη».

Η παράσταση ξεκινά στις 16:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου, σήμερα στις 21:00 προβάλλεται η ταινία «The gold rush» εντελώς δωρεάν. Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου με 19 αγαπημένες ταινίες, που γυρίστηκαν στις ΗΠΑ, στις απαρχές του κινηματογράφου.

Με αφορμή το πολιτιστικό πρόγραμμα της Νομαρχίας ΠειραιάΣυναυλία με τον Μανώλη Μητσιά διοργανώνεται σήμερα στις 21:00 στον πολυχώρο Αππολλων, στον Πειραιά. Είσοδος ελεύθερη για όλους

Τέλος, το νέο μυθιστόρημά του παρουσιάζει απόψε ο Κώστας Βαξεβάνης με τίτλο «Ο άνθρωπος του τείχους» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοθήκη. Στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο για όλους στο Βιβλιοπωλείο Βιβλιοθήκη, 26ο χιλ. Λεωφ. Μαραθώνος, Ν. Βουτζάς, στην Αττική.