Ο Κιάνου Ριβς είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ταχύτητα, κυρίως στους δύο τροχούς, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν έχει… αποκλείσει τον εαυτό του και από τα τετράτροχα. Φαντάζει ως ο κατάλληλος άνθρωπος, λοιπόν, να συμμετάσχει σε κάποιο από τα επόμενα Fast & Furious.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ο σεναριογράφος της κινηματογραφικής σειράς, με στόχο να πείσει τον ηθοποιό να συμμετάσχει στη νέα ταινία.

Σε συνέντευξή του στην Screen Rant, ο Κρις Μόργκαν αποκάλυψε ότι συζήτησε με τον Ριβς την πιθανότητα να συμμετάσχει στην επόμενη ταινία Fast & Furious, λέγοντας: «Κάθισα μαζί του και μιλήσαμε γι’ αυτό. Ήθελα να είναι στον κόσμο του Fast εδώ και πολύ καιρό».

«Προσπαθούμε απλά να τα βρούμε… το πιο δύσκολο πράγμα είναι πάντα ο χρόνος και τα ανταγωνιστικά προγράμματα και στη συνέχεια να σχεδιάσουμε μαζί τι είναι το πιο σωστό. Η ένθερμη επιθυμία μου είναι να τον φέρω σίγουρα σε αυτή τη σειρά», σημείωσε, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εφόσον ο Καναδός ηθοποιός πει το «ναι», θα προστεθεί στο καστ στο οποίο έχουν ενταχθεί η Αμερικανίδα ράπερ Cardi B και ο τραγουδιστής Οσούνα.

Η είδηση για την Cardi B αποκαλύφθηκε με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram με τους Βιν Ντίζελ και εκείνη. Σε αυτό ο πρωταγωνιστής της σειράς ακούστηκε να λέει: «Έχω εξαντληθεί, έχουμε τόσα μοναδικά πράγματα γι’ αυτή την ταινία, θα τα βάλουμε όλα στο τραπέζι, θα τα δείξουμε όλα».

Η Cardi συμφώνησε, λέγοντας: «Είμαι κουρασμένη, αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Δεν θα κάνω μία εμφάνιση, αυτό θα είναι κάτι καλύτερο».

Όσο για τον Κιάνου Ριβς, ήδη έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο τέταρτο Matrix, με αποτέλεσμα να είναι γεμάτο το πρόγραμμά του.