Το Public Cafe Restaurant ανοίγει τη θεατρική σαιζόν της πόλης, καλώντας τους φίλους του θεάτρου να ζήσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές και να κερδίσουν εισιτήρια σε πρόβες και πρεμιέρες!

Το meeting point με την ωραιότερη θέα της Αθήνας ετοίμασε ειδικά pre-theater menu και εκδηλώσεις για το θεατρόφιλο κοινό που θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου.

Τα μενού «ανοίγουν αυλαία» με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όπως τα «πλατό με ελληνικά τυριά και αλλαντικά» και η «Τάρτα με γραβιέρα Κρήτης και καπνιστή βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης», συνεχίζουν με την «Πράξη πρώτη» με ζυμαρικά με μοτσαρέλα και βασιλικό και κλείνουν γλυκά το «Grand finale» με προφιτερόλ και cheese cake, συνοδεία κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα!

Το Public Café Restaurant θα φιλοξενεί συχνά αγαπημένους ηθοποιούς από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω του Public Blog και οι τυχεροί θεατρόφιλοι θα συναντήσουν τους πρωταγωνιστές θα δοκιμάσουν μαζί τους το ειδικό pre-theatre menu και εξασφαλίσουν πρώτοι θέση σε ανοιχτές πρόβες και avant-premieres!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή, δοκιμάστε μαζί τους το ειδικό pre theatre menu και κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση!

Το νέο μενού του Public Café Restaurant

Δοκιμάστε το νέο χειμερινό μενού του Public Café Restaurant, που προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες και τις γευστικές προτιμήσεις! Ξεκινώντας από το πρωί, σερβίρονται εξαιρετικά πρωινά και brunch, με επιλογές από αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Ο πλούσιος κατάλογος των σνακς περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από νόστιμα σάντουιτς με φρέσκα υλικά και δροσερές εποχικές σαλάτες. Για μεσημεριανό φαγητό και δείπνο, οι επιλογές είναι άριστες, με ζυμαρικά όλων των ειδών, αλλά και ζουμερά burgers σε διάφορες εκδοχές, καθώς και πιάτα με κρέας όπως ταλιάτα και φιλέτο κοτόπουλο.

Ιδιαίτερη έμφαση στο νέο μενού έχει δοθεί στις πολλές επιλογές σε πιάτα για τους επισκέπτες Vegan και Vegetarian καθώς και προϊόντων gluten free και superFood. O κατάλογος ολοκληρώνεται με λαχταριστά γλυκά που μπορούν να συνδυαστούν με τσάι, αφεψήματα καφέ ή σοκολάτα από τον πλούσιο κατάλογο επιλογών που δημιουργήθηκε, καθώς και φρέσκους χυμούς, smoothies και shakes! Το μπαρ του Public Café Restaurant σερβίρει ακόμη κρασιά και ποτά για ιδανικό pairing με το φαγητό.

Το Public Café Restaurant

Το Public Café Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – το ιδανικό στέκι για χαλάρωση μετά το γραφείο ή για επαγγελματικά ραντεβού.

Το Public Café Restaurant αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικά γεύματα και δείπνα. Ο εξωτερικός χώρος προσφέρεται για την ομορφότερη θέα του κέντρου της Αθήνας.