Στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019 το Σάββατο, εμφανίσθηκε στη σκηνή του Τελ Αβίβ η Ελένη Φουρέιρα, η οποία συμμετείχε στην ενότητα «Eurovision Legends», με πρωταγωνιστές την Κοντσίτσα Βρουστ, τον Måns Zelmerlöw, τον Verka Serduchka και την ίδια. Η καυτή εμφάνιση της τραγουδίστριας, με τη διάφανη φόρμα κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski στα επίμαχα σημεία, αλλά και οι χορευτικές της επιδόσεις, ξεσήκωσαν το κοινό στην αρένα. Αλλά ενθουσίασαν και το τηλεοπτικό κοινό.

Ανάμεσα σε αυτούς που ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της ήταν και η Daily Mail, που σε άρθρο της αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα, τονίζοντας πως ήταν η «πραγματική νικήτρια» της βραδιάς.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στο άρθρο της: «Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου, Ελένη Φουρέιρα εξέπληξε το κοινό, επιστρέφοντας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο δεύτερο μισό της Eurovision, το οποίο έγινε στο Τελ Αβίβ. Η Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που έδινε την εντύπωση του γυμνού σώματος με αστέρια και στρας σε πολύ στρατηγικές θέσεις, έβαλε φωτιά στη σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια εκδοχή του Dancing Lasha Tumbai. Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη “πραγματική νικήτρια της Eurovision”».