Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων των 26 συμμετεχόντων στην Eurovision 2019, ακολούθησε η ενότητα «Eurovision Legends», με πρωταγωνιστές την Κοντσίτσα Βρουστ, τον Måns Zelmerlöw, τον Verka Serduchka και τη δική μας Ελένη Φουρέιρα, η οποία με την εκρηκτική της εμφάνιση «γκρέμισε» την αρένα του Τελ Αβίβ.

Η τραγουδίστρια είπε το «Dancing Lasha Tumbai», του Verka Serduchka, ανεβαίνοντας στη σκηνή με ένα άκρως «καυτό» outfit. Φορώντας μία διάφανη ολόσωμη φόρμα, που ήταν καλυμμένη με κρύσταλλα Swarovski στα επίμαχα σημεία (δια χειρός Vrettos Vrettakos), ξεσήκωσε το κοινό με το χορό και την εκρηκτικότητά της επί σκηνής.

Η Κοντσίτα εμφανίσθηκε εντελώς διαφορετική από την πρώτη φορά που μας είχε συστηθεί στην Eurovision, το 2014. Με κοντά μαλλιά, ένα μαύρο κορμάκι και διχτυωτό καλσόν ερμήνευσε εκπληκτικά το «Heroes» του ο Måns Zelmerlöw.

Στο τέλος και οι 4 τραγουδιστές μαζί με την Gali Atari τραγούδησαν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision του 1979, σε μία συγκινητική στιγμή.