Μια σκοτεινή κωμωδία σε «πραγματικό» χρόνο 90 λεπτών. Ο Καρμάικλ, ένας ανάπηρος μοναχικός άνθρωπος αναζητά το κομμένο χέρι του και μπλέκει με δύο νεαρούς απατεώνες και έναν ενοχλητικό ρεσεψιονίστα.

Η παράσταση σκηνοθετείται από τον Νίκο Χανιωτάκη και παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9.00 μ.μ. Το ρόλο του Κουλοχέρη ενσαρκώνει ο Τάκης Σπυριδάκης της «Γλυκιάς Συμμορίας» και της «Λούφας και Παραλλαγής» και το ρόλο της νεαρής απατεώνισσας Μέριλυν η Κατερίνα Γερονικολού.

«Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν» είναι μια μαύρη κωμωδία, η οποία στην πρώτη της παρουσίαση έκανε τεράστια επιτυχία στο Broadway της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Κρίστοφερ Γουόκεν.

Τα σκηνικά έχει αναλάβει η Μαντώ Ψυχουντάκη, τα κοστούμια η Αλεξία-Γκλόρια Σαπέρα. Στη θέση του βοηθού σκηνοθέτη βρίσκεται ο Γεράσιμος Σκαφίδας. Το μακιγιάζ είναι της Ελένης Χανιωτάκη.

Ερμηνεύουν οι Τάκης Σπυριδάκης, Κατερίνα Γερονικολού, Γεράσιμος Σκαφίδας, Σαμουήλ Ακίνολα.

Οι παραστάσεις θα αρχίσουν στις 7 Ιανουαρίου και θα παίζονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 στο θέατρο «Αργώ» που μειώνει την τιμή του εισιτηρίου και καθιερώνει είσοδο 15 ευρώ, μειωμένο 10 ευρώ και εισιτήριο ανέργων 5 ευρώ.