Το εστιατόριο Pied a Terre, στο West End στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Αγγλίας, απέσπασε το πρώτο του αστέρι Michelin το 1993 ενώ συγκαταλέγεται στα μακροβιότερα εστιατόρια της πόλης που διατηρεί τη συγκεκριμένη βράβευση.

Το εξαιρετικό φαγητό του αποτελεί μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία gourmet φιλοσοφίας, το οποίο φέρει την υπογραφή του Έλληνα σεφ Ασημάκη Χανιώτη, ο οποίος κατάφερε μόλις στην ηλικία των 28 ετών να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε σεφ παγκοσμίως: να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με την βράβευση από τον γαστρονομικό οδηγό Michelin.

Πρόκειται μάλιστα για τον νεότερο σεφ στο Λονδίνο αλλά και τον μόνο Έλληνα, εκτός χώρας, που απέσπασε το πολυπόθητο αστέρι Michelin.

Η κουζίνα του Pied a Terre εστιάζει στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία των δημιουργικών πιάτων του, τα οποία αποτελούν πραγματικά κομψοτεχνήματα. Στα συν και η πλούσια οινική λίστα.

Στο χώρο του εστιατορίου λειτουργεί και το μπαρ Petite Chambre, ένας «κρυφός» παράδεισος για τους λάτρεις του τσάι και του κρασιού, το οποίο συγκαταλέγεται στα κορυφαία της ευρωπαϊκής μητρόπολης.