Το μεγαλύτερο show που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής, ετοιμάζει η απόλυτη Ελληνίδα star Άννα Βίσση.
Όπως δήλωσε η ίδια η φετινή της εμφάνιση, με το Σάκη Ρουβά στο πλευρό της, θέλει να έχει το ύφος και την αίγλη ενός μιούζικαλ .

Το show υπερπαραγωγή θα παρουσιάζεται από τον Οκτώβριο στο «Αθηνών Αρένα».

Για το λόγο αυτό πρόκειται να επιστρατευτούν 15 χορευτές υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να πλαισιώνουν την Άννα Βίσση στις εμφανίσεις της.

Η επιλογή των χορευτών θα γίνει από την ίδια τη Βίσση τον Σάκη και τη σκηνοθέτιδα του show, Christine Crokos την επόμενη εβδομάδα, που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30/08 περισσότεροι από 100 χορευτές και χορεύτριες βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa», με την ελπίδα να επιλεγούν για να χορεύουν δίπλα στην Άννα και στον Σάκη.

Οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν σε μία χορογραφία υψηλών απαιτήσεων και σε μία με ελεύθερο θέμα σε τραγούδια της Άννας και του Σάκη.

Κάποιοι από τους χορευτές που συμμετείχαν στην audition έγιναν γνωστοί από τη συμμετοχή τους στο «So you think you can dance» και στο «Dancing with the Stars».

πηγή:fannatics.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.