Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου «Creed 2» ξεκίνησε και επίσημα προχθές και ο Sylvester Stallone ανέλαβε να δώσει στο κοινό μια πρώτη μικρή γεύση. Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram  ένα μικρό βίντεο από το χώρο που θα γίνονται κάποια από τα γυρίσματα.

You know the old cliché that it “seems like yesterday and “but it does and it’s a very exciting moment to be here getting ready to Watch Creed 2 to commence filming. A very exciting day !!! The actors and production team has been waiting a long Time for this film to start , so ladies and gentlemen get ready to watch the fists startFLYING! #MGM #rockybalboa #CREED2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Το έργο και αυτή τη φορά θα γυριστεί στη Φιλαδέλφεια, με τους Michael B. Jordan και Sylvester Stallone να επιστρέφουν για τους ρόλους των Adonis Creed και Rocky Balboa, αντιστοίχως. Αυτήν τη φορά θα δούμε τον Adonis να προσπαθεί να ισορροπήσει τις προσωπικές του υποχρεώσεις με την εκπαίδευσή του για τον επόμενο μεγάλο αγώνα. Ο Adonis, με τον Rocky δίπλα του, θα έρθει αντιμέτωπος με κάποιον από το… παρελθόν.  Αυτός ο «κάποιος» θα είναι ο γιος του Ivan Drago τον οποίο θα υποδυθεί ο Ρουμάνος, Florian «Big Nasty» Munteanu, ο οποίος εκτός από θηριώδης τύπος είναι και επαγγελματίας μποξέρ! Οι δύο αντίπαλοι θα αντιμετωπίσουν την κληρονομιά τους και θα μάθουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Το φιλμ θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου 2018