Μια πρώτη ιδέα σχετικά με το τι θα συμβεί στη μεγάλη μουσική μάχη που θα ακολουθήσει, έδωσαν οι VEGAS και MEΛΙSSES στις πρόβες generale της Τρίτης, για το Red Bull Soundclash.

Η τελική προετοιμασία των δύο συγκροτημάτων έγινε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με τη συμμετοχή μάλιστα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία βρέθηκε εκεί εξάπτοντας την αγωνία αν θα έχει κάποιο ρόλο-έκπληξη στη βραδιά της διοργάνωσης. Στην πρόβα βρίσκονταν επίσης και ο Νίκος Βουρλιώτης που θα εμφανιστεί σε ρόλο παρουσιαστή-διαιτητή, μαζί με τον DJ Rico.

Η μεγαλύτερη μουσική αναμέτρηση της χρονιάς θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο κτίριο 56 του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα 2 stages της μονομαχίας θα βρίσκονται το ένα απέναντι στο άλλο προκειμένου να υποδεχθούν τους «μονομάχους» για ένα ανατρεπτικό battle που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Πρωτότυπες διασκευές και μοναδικές συνεργασίες που δεν αποκαλύφθηκαν θα κλέψουν την παράσταση. Ο νικητής θα κριθεί από το κοινό, το οποίο θα δίνει βαθμούς ζητωκραυγάζοντας στον κάθε γύρο!

Ακολουθούν φωτογραφίες από την πρόβα: