Την ώρα που προωθούν παντού τη νέα τους ταινία, το πολυαναμενόμενο «Blade Runner 2049», ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκάλυψε πως ο συμπρωταγωνιστής του Χάρισον Φορντ τον γρονθοκόπησε στη μούρη!

Μιλώντας στην εκπομπή του Graham Norton, το δίδυμο αστειεύτηκε για τη στιγμή που το χέρι του Φορντ βρήκε το πρόσωπο του Γκόσλινγκ. Και ο Norton μοιράστηκε φυσικά τη φωτογραφία με το αμέσως μετά της θρυλικής πια μπουνιάς…

gjdsgsdsfsdfsggrrer1

Ο Γκόσλινγκ το πήρε βέβαια στην πλάκα, καθώς επρόκειτο για τραγικό λάθος, και εξομολογήθηκε σε άλλο δίκτυο για την τιμή του να συνεργάζεται με έναν τέτοιο εμβληματικό ηθοποιό, τον ίδιο τον Ιντιάνα Τζόουνς και τον Χαν Σόλο δηλαδή: «Είναι μια κατηγορία από μόνος του. Είμαστε όλοι μας πολύ τυχεροί αν λίγη από όλη αυτή τη μαγεία του τριφτεί πάνω μας». Πριν σημειώσει ωστόσο με χιούμορ: «Είναι οι γροθιές του που πρέπει όμως να προσέχεις».

AP_17278696031263

Όσο για τον Χάρισον, μιλώντας στο «Good Morning Britain», είπε πως του έριξε 99 ψεύτικες μπουνιές πριν τον βρει η επίμαχη στο δόξα πατρί. Αν και λίγο πρωτύτερα, μιλώντας στο «GQ», είχε ισχυριστεί πως το χτύπημα ήταν εν πολλοίς λάθος του Γκόσλινγκ: «Η δουλειά του ήταν να βρίσκεται εκτός βεληνεκούς της μπουνιάς. Η δική μου δουλειά ήταν να ρίξω την μπουνιά. Αλλά κινούμασταν και η κάμερα κινούνταν, κι έτσι έπρεπε να ξέρω τη γωνία της κάμερας για να βγει σωστά η μπουνιά. Ξέρετε, έριξα καμιά εκατοστή μπουνιές στο γύρισμα και τον βρήκε μόλις μία»!

Και το καλύτερο είναι πως η επίμαχη γροθιά κόπηκε στο τελικό μοντάζ της ταινίας…